Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što više opstruiramo - bolje profitiramo! Predsjednik N.S. Radeljaš, NS guru
cuj kamocaja za gradonacelnika???nevjerovatno,lik nema dana radnog staza osim u politici.sa fakulteta ga pokupili kao i damira hadzica jer zlaji trebaju bliski saradnici bez autoriteta kako bi on bio glavna faca!zato je i otjerao bogicevica,durakovica,lazovica komsica jednog i drugog!bljak
...kako je NYSE reagovao na ovu vijest?
Ako će SDA "štititi" nas Bošnjake... Onda se ja odričem svog nacionalnog opredjeljenja, jednostavno me stid. Izjasnit ću se kao Bosanac, svrstat će me u "ostale" i kraj priče I žalosna je činjenica što ja nisam jedini koji će to uraditi, a sve zbog pomenute političke "partije"
Najveće poniženje za ovaj grad je da se u njemu ljudi nazivaju "ljudskim gromadama". Kakav papanluk. I to pogotovo ako se to "priznanje" odaje nekome ko je još za vrijeme Jugoslavije bio predsjednik Hrvatske Demokratske Zajednice. Čovjek koji je nakon krvavog rata otišao biti savjetnik Draganu Čoviću. Čovjek koji je utjerivao dugove firmama u BiH za Sanadera. Sanader je kako znamo u zatvoru, a ovaj još šeta Sarajevom. I još ga stranka lopova kandiduje za gradonačelnika, tugo bosanska. Em se pored svega toga jedva vuče asfaltom, staro propalo đu3re. Ovaj grad skoro da i ne zaslužuje biti grad kakva se sve seljadija slila u njega. Njima je Kljuić pojam jer je pobogu u ratu, prije 20 godina bio "nešto", a politika u ratu je zakazala, malo je reći. Da nije bilo sirotinje i velikih srca, po politici bi davno bili prošlost. Igore, sve ti najbolje želim! Ako i spriječe tvoj izbor, a naklatili su se, ti ostaješ moralni pobjednik.
i zasto sad licemjeri iz ohr ne reaguju, eto sad nije kandidat iz sda pa opet sdp opstruira, licemjeri iz ohr se otvorenu stavljaju na stranu onih koji opstruiraju sve ako njihova politika i njihov kandidat nece biti podrzan u ovom slucaju a i u svim drugim to je sdp. nek ih je sramota i njih i licemjere iz ohr.
Kakvu Kljujić podršku ima najbolje su pokazali posljednji izbori na kojima je učestvovao, gdje su njegova "ljudska veličina" i "dobra djela" sakupljena u 74. godine života rezultirala sa oko 750 manje glasova nego što je dobio duplo mlađi i očito u javnosti mnogo cjenjeniji Igor Kamočaji.
Ne mogu da uznemiravam duše stotine hiljada nevinih žrtava agresije i genocida mrskih neprijatelja ali današnji presjek uma i karaktera građana Sarajeva zaslužuje karadzića ili mrkšića za gradonačelnika,potpuni debakl svih ljudskih vrijednosti.......,jednoga će se dana ova krvlju natopljena zemlja otvorit i sve vas progutati,da vas nikad niko ne pronađe....
igor je hrvat,stjepan takodjer.mali ima negativan uticaj from republic srpska.ja mislim da bi trebo prvo promijenit izvor uticaja a onda se bavit Sarajevom.on mozda misli da su to privatne stvari,al dok ima cobanicu kod kuce ne moze ni on bolji da bude.decko nije los,al iz aviona svi vidimo sve..ovo je samo malo veca mahala
Samo Stjepana za gradonacelnika...., kakav klimoglavac Igor, sposoban je koliko i Damir Masic, Damir Hadzic, Denis Becirevic..., ovakvi su samo sposobni da klimaju glavom ZLAtku i za to bivaju nagradjeni od diktatora...., gradu Sarajevu treba covjek s kojim nije mogao manipulisati ni Franjo Tudjman, a kamo li ko drugi, dakle treba nam gradonacelnik sa stilom, stavom i svojim misljenjem, a NE gradonacelnik - klimoglavac....
..Eee Fazlija...a na koji si grad mislio? Ako si mislio na Seher, ovo odavno vise ne lici na grad. Postali smo kasaba sa tramvajem iz kojeg ce nam ..jos malo.. traziti vize kada izedjemo..:(
--- @molba:"ozbiljno molim da mi neko iz sdp da ime nekog bosnjaka koji nije iz mijesanog braka,koji nije u mijesanom braku,koji je djeci dao bosnjacka imena!! p.s hocu da glasam za njega! " --- Fino je sto ste otvoreno zauzeli stav. Svima je ostalo vec odavno jasno da nema nista od vase toliko glasno deklarirane tolerancije,multikulturalnosti i zelje za suzivotom u miru sa drugima, samo sada to i sami javno i otovoreno priznajete. Nije vam bitno sta je ko, sve dok su svi muslimani. Ne do Bog da zidov bude gradonacelnik...sta ste sve Finciju pisali na komentarima! Za manje od pola toga bi vam bilo gdje u civiliziranom svijetu kucali na vrata zbog govora mrznje, ali u Sarajevu ne, jer je to vama normalno i prihvatljivo. Koji izljevi islamofasizma! Onda jos imate obraza nekome nesto prigovarati! LICEMJERI!
SARAJEVO SANDACKO FAHRO TJERAJ OVO SVE JE NASE! SANDZAKLIJU ZA GRADONACELNIKA SARAJEVA IONAKO JE TO NS GRAD!
@@@@@commi 25.03.2013. u 17:02 Zapanjuje naprosto razina nerazumijevanja i političke nezrelosti bošnjačkih komentatora na Klixu. Oni koji ne vide da je referendum kao sredstvo za razbijanje Jugoslavije u savrsenom skladu sa politikom razbijanja Jugoslavije u malom, koju neki zovu BiH, ti ni danas nisu dorasli političkom trenutku kao što nisu bili dorasli ni onda kada su tvrdili da onaj rat nije njihov i kada su zazivali istu onu JNA koja ih je klala kao stoku. Jedina strateska pogreska hrvatske politike bila je spašavanje muslimana od nestanka na ovim prostorima. Drugih krupnih pogrešaka nije bilo. A glede ove vijesti, izbor gradonačelnika u dominantno bošnjačkim sredinama nas uopće ne interesira.
Commi za gradonacelnika!
Ovome koji se hvali kako imaju podršku Hrvata mogu se samo nasmijati. :))) Realnost, "gospodo" , realnost ! Srbi i Hrvati su jedni u drugima prepoznali saveznike. Vi ste ostali SAMI i niko neće sa vama!
Ukratko, ono što stvarno misle "tolerantni multietnićari" svodi se na - joj što volim multikulturalnost, ali ne u svojoj kući! Prije rata bilo ih je manje od 50% u Sarajevu, a danas se ponose time što ih nakon ratnog etničkog čišćenja Sarajeva ima preko 90%. Dakle, ponose se genocidom nad 200 000 nemuslimana i žele nastaviti etničko čišćenje opstrukcijom izbora nemuslimana čak i za manje važne funkcije poput gradonačelnika.