Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to kad se fakultet završi za tri godine bez predavanja u obližnjim kasabama. Još malo niko neće biti bez diplome nekog od fakulteta.Postaćemo svi akademski radnici,hahahahaha. A posao nije ni važan , bitno je da imaš diplomu.
Samo jos treba uraditi analizu koliko je diploma sa univerziteta i fakulteta u Bugojnu, Travniku, Turbetu, Busovaci i Kiseljaku.
U Travniku i Bugojnu je zadnja riječ Selamana ex premijera,Bugojanskog komsije sedzada Milanovića....po njihovom blagoslovu se dobija posao...istima se nekada treba i platiti ako niste rodbinski vezani tako da strnacka pripadnost sda dode kao formalnost i bitan preduslov ali ne i presudan...a za sarajevo?Jos malo pocet cemo vaditi krstenice da dobijemo posao...kad mogu politicari se tako izjasnjavati kad im je to u interesu zasto nebi i mladi zbog ciste egzistencije?
Istjerajte stranačke nesposobne kadrove bez adekvatne školske spreme, pa čete vidjeti, da ima mjesta za još toliko obrazovanih iz susjednih općina. I vi imate isti problem kao i mi, vjerovatno prilikom zaposlenja se prvo traži stranačka preporuka, a ujedno i pripadnost naciji. U Sarajevu su trenutno na cijeni pripadnici srba. Mene interesuje u BH gdje prednost imaju pripadnici jeb-ne stanke a da su bošnjaci.
Pa ovo je nista, ako imaju samo 200 ljudi sa VSS koji su nezaposleni.