Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sce što vrijedi odlazi ili he otišlo, a ostaju stari i klixovi intelektualci koji pluju na svaki uspjeh naših ljudi u inozemstvu. Bravo mala!
nije bakir i neko iz vrha SDA zvao. :)
I tako iz dana u dan Bosna ostaje bez svojih dijamanata.
jarane Bosna je davno ostala bes dijamanata, bilo bi dijamanata i kod nas ovde ali nemoze se isplivati na povrsinu od sljama koji je zamutio Bosanske vode vec preko 20 i kusur godina....
Bosna je još puna dijamanata, samo što ih naše vođe prodaju neizbrušene za male peneze
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek' se ona stidi svoga imena. Nije problem uspjeti u zivotu. Uspijeh je kad ne zaboravis svoju vjeru, kulturu i tradiciju. A sa svojim imenom (pogledajte fb) je to i pokazala. Cestitke za uspijeh ali velika nula zato sto se prodala.
bravo Sumeja,ucini nas sve ponosnim
Dobro je krenulo, fina cura u savjetnica za obrazovanje i ostalo, Zukorlić u Srbiji predsjednik Skuštinske komisije za obrazovanje, nauku i kulturu, pa isto u danskoj, velikoj Britaniji... Uglavnom vidi Zapadni svijet napokon, da su korjeni nauke i pismenosti došli sa Istoka!
Udaj se za mene
Ma super kome je lamfala. Jel i ona silikone uradila.
Citam komentare ispod clanka i ne mogu da vjerujem kolika zavist, iskompleksiranost, negativnost i primitivizam nije nikakvo cudo ni ko je na vlasti niti je cudo sto je cijela drzava u moralnoj i svakoj drugoj krizi.
pro et contra...znam ja nas,yeboti nas....mrznja i ljubomora su opake bolesti...
Nemaju ove naše kad,koce lezat.
drkaj i glumi, idiote neyebani i iydrqani
bas je simpa
Neka "Hannah iz Bugojna" svojim roditeljima stope ljubi sto su je odveli iz Bosne to je najbolje sto joj se moglo desit
Sumeja... želim da živim s tobom.. javi mi se molim te preko pik*ba... moj profil je: http://www.olx.ba/profil/debag Nemoj da te zavara trenutno aktivni oglas na moJEM profilu, inače sam intelelektualac...
Sumeja...po pozitivnim dojmovima možeš viđet da sam poštenjačina, a po broju artikala, viđaš da ne posjedujem nišća... tako da mi stvarno treba ovaj put u norvešku...
@debuger4 kako nista, prodao si ovna??
Ne budite licemjerni. Da je kod nas mlada osoba dosla na slicnu poziciju, odmah bi rekli da nije zavrsila ni fakultet, a neko je vec uhljebio na izmisljenu poziciju savjetnika - koga to ona bez iskustva moze savjetovati. Eto to bi rekli.
@Pukovnik__ Logicno, ali cak i hipoteticki gledano, da je 100% regularno dosla na poziciju, narod bi opet isto, neosnovano, pricao.
Stranka te prati omamo velike planove s tobom.......
Ko god da predje granu ima zagarntovan uspijeh, samo sto ovakve i slicen fufe uvijek dodju u Bosnu po karinu
@Ronex heheheh jel to i tvoja seka u dijaspori pa je ovdasnji lokalni razdiru, il nedaj boze zena !?