Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantone TREBA UKINUTI - sve administativne radnike na ulicu.
A KOLIKA IM JE DNEVNICA (X 30) ZA NERAD ??????????? KAD SE DOĐE SA PUTA (IZ ZENICE U SARAJEVO) ODMARATE SE 2-3 DANA OD \"NAPORNOG\" PUTA U DRŽAVNOM AUTU. SVE VAS TREBA RASTJERATI I ODREDITI SVIMA LINEARNO PROSJEČNU PLATU U BIH . NADAM SE DA ĆE JEDNOM NAROD TO URADITI KAD VI NEĆETE .
Pljacka 21.12.2011. u 17:36 Ispravka, nije 23 nego 25, ali prica je ista! JARANE AKO TI SE NE SVIĐA JA ĆU RADO TO DA RADIM I ZA DNEVNICU OD 12 KM . INAČE IMAM ZAVRŠENA 2 FAKULTETA I NE KAŽNJAVAN (ZA RAZLIKU MNOGIH OD VAS) .
\"STEZANJE KAIŠA\". Sta bi sa zapadnonjemackancima, izgleda da prosperiraju u propast. Ma SDP-ovska posla.
Ako ti je to malo ti daj ostavku pa nadji sebi bolje....ima 500 000 i inzinjera i pravnika i ostalih na birou koji ce tvoju poziciju rado upraznit......kolko ima administraativih radnika mogli bismo komotno servisirat jedno 100 miliona stanovnika...
sve kantone treba ukinut to su gutaci novca takav nivo vlasti obicnom covjeku netreba ili ih treba smanjit okrupnit ovo je nakaradno
pa kako sada da placam batlera ?
Ovo je vezano za sluzbena putovanja, a na sluzbeno m putovanju ne radis 365 dana u godini da bi imao po tvome \"samo\" 8 KM vise.
Ispravka, nije 23 nego 25, ali prica je ista!
Ovo je pljacka svih onih koji posteno rade u drugom gradu, selu ili gdje vec. Samo lud covjek je ovo mogao usvojiti. Recimo radite negdje, imate dnevnicu za 8 sati rada, i imate topli obrok od 15 KM dnevno. Sad vas posalju u drugi grad, recimo 10 dana, i ukinu vam topli obrok i daju dnevnicu od 23 marke (dobivate i one pare koje bi dobili za 8 sati rada). Znaci zivite ko zna gdje, nema vas 24 sata kuci, i sve to za 8 maraka razlike po danu. Samo u Bosni je moguc ovaj scenario!
lijepa vijest :)