Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vjerovatno da niste dobijali nikakve protuusluge nego samo NOVAC!!!
...kad smo kod NOVCA, jučer Nikšićeva Vlada jednoglasno sebi podiže dodatke za ugodan život... ;)
@ bogumil Kad smo kod VLADE, sjeti se vlade KS. ajd poz!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li se vanredno sastati da pokrenu postupak za ispitivanje da li su bebe u BiH dostojne toga da imaju svoj jedinstveni matični broj i samim time da "postoje", *ebo vas Budimir, koga briga, ostavite ga smjenite, nama ni iz đepa ni u đep.
Pitamo se nekad zasta slize ovi politicari-("glodari)"-drzave, zasta sluze, pa da ih pljackaju kroz porez i da se izivljavaju na politickoj sceni..!
Ma ja nisi protuusluge Al jesi zato pare dobijao. Sad ces ti u zatvor
Ovo je toliko providno koliko im smeta i koliko hoće da ga maknu, odjednom ni sudija ne zna raditi svoj posao? ako im ove ne uspije ne bi me začudilo da samo "odleti" nije našim političarima ni to strano
Ma vjerujemo mi vama kako da ne,a pogotovo i vasem inace dobrom prijatelju Sulejmanu Tihicu !! Vi ste nama preposteni rodikla vas majka!!
SVI STE VI BUDIMIRI MAMU VAM *EBEM!!!
Opet crveni ne znaju pročitati Ustav FBiH, ili se možda ni ne trude da ga čitaju jer im ne ide u prilog. Ne utvrđuje parlament niti bilo kakva njegova komisija je li predsjednik dostojan ili ne da vrši tu funkciju, već to utvrđuje ustavni sud po izglasanom zahtjevu 2/3 zastupnika oba doma parlamenta. Ako SDP već ne čita ustav čudi me za ove ostale. Vjerovatno zato i ne izlaze sa zvaničnim stavom. S obzirom na stav Ustavnog suda da nije bilo razloga da se pritvori Budimir jer iz priloženih dokaza tužilastva nema osnova sumnje za počinjenje navedenog djela, ne znam po kojem osnovu bi bio nedostojan vršiti funkciju predsjednika, jer se polazi od pretpostavke da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno, a ovi nemaju argumente ni da ga pritvore, a kamoli osude.
Kao ocekivali smo da Budimir prizna da je kriv ili da je dobijao protuusluge...Smjesno lopov kao sto je Budimir vijesto laze i krade..
Kurva nikad neće priznati da je kurva
"Svi gledamo sa izvesnom mešavinom poverenja i strepnje na "državnike" raznih zemalja, spremni da ih zasipamo hvalama "ako im pođe za rukom da izbegnu rat", prelazeći preko činjenice da baš ti državnici izazivaju rat, obično ne zbog svojih rđavih namjera, već zbog rđavog vođenja poslova koji su im povereni" - Erich Fromm.
treba procijeniti da li je predsjednik Federacije BiH dostojan da i dalje vrši svoju funkciju
>>>Budimir: Za pomilovanja nisam dobijao nikakve protuusluge
samo je lova kapala, sta ce vise...!!
Zar on nije smijenjen konacno? poslije svega pruzaju mu se tolike prilike?