Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad dodika niko ne uhapsi radi otvorenog nacionalizma, fasizma, lopovluka, mrznji prema narodima ove zemlje i drzavi koja ga je uhljebila zasto bi onda budimir lezo u zatvoru. pravda za sve!
Lagumdžija - ministar vanjskih poslova Radončić - ministar sigurnosti Ova dvojica u koaliciji, a zajedno sa Dodikom imaju potpisani dogovor. I reci mi, ko da ga uhapsi? ;)
@ BOGUMIL A reci ti nama sta SDA ima potpisano u Prudu sa Dodikom i Covicem???? Dijeljenje BiH na 3 entiteta, to ne spominjes, a ovamo izmisljas neke gluposti prema covjeku koji se bori protiv drzavnog kriminala!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Šta Fahro radi ovog jutra? Garant se voza u Keljmendijevoj limuzini .
jede zlatnim kašikama ko i ahbab mu bakir
Moli bivšu ženu da mu se vrati, po cijenu i da ostavi ono što mu je najmilije... Fotelju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teski kriminal i lopovluk.Nebi me cudilo kad bi nam predsjednik BiH bio cigan ili jevrej,ovdje sve moze.Zemlja kriminalaca na vlasti mafijasa i ubica.JEDINI COVJEK ZA KOJEG TREBA GLASATI JE ZELJKO KOMSIC ON JE JEDINI BORAC KOJI SE BORI ZA Bosnu i narod.MOJ GLAS IDE NJEMU.ZIVIO NAS DRUGI TITO.Druze Zeljko pomozi nam da zajedno skinemo lopove i krenemo naprijed
Budimire , nemojte potpisati onaj diskriminirajuci zakon o povoljnijem penzionisanju branitelja, makar ne doboli nikad tu cetvrtu transu od MMF...Generale ne mogu vam nista...ono sto Vas ne ubije samo Vas ojača!
I sad mi recite da vam ovo ne lici na klasicnu ucjenu od strane vodece vladajuce garniture? Ili ces u zatvor ili ces potpisivati sta mi hocemo.
Dobro nam dosao Predsjednice!
ovo je katastrofa covjek koji je optuzen i koji je bio u zatvoru vraca se na funkciju to nema nigdje samo kod nas i on ce nam krojiti sudbinu.......kriminalci na celu sa SDA mi nece vidjeti evropu ni za 100 godina mozemo vidjeti samo u novinama EU......nego glasaj mo za pravog covjeka ZELJKA KOMSICA on je pravi covjek koji ce nas odvesti korak dalje a ne ovi koji se ponavljaju kona traci fuj gade mi se DEMOKRATSKA FRONTA SARAJEVO.....................
Sad bi bilo pravično da tužioci, koji su ga nezakonito stpali u zatvor, odleže isto koliko i Budimir. A sa tužiocima i njihovi nalogodavci.
Nije nezakonito, Ustavi sud je napisao da sud preispita svoju odluku i ukino rješenje po kojem je Živko B. pritvoren. Pošto je rješenje ukino sud ga je oslobodio, dok ne preispita odluku. Najvjerovatnije će ga pustiti da bude na slobodi do okonačanja istrage, a kasnije će se moći da i na brani sa slobode nakon podizanja optužnice.
Od ponedjeljka može da nastavi s pomilovanjima osuđenih dilera droge, silovatelja i ubica, a biće nešto i na kafu od navedenih. Naprijed Živko isprazni zatvore, nanesi bol jadnicima koje su ove ubice i silovatelji ojadili! Nemoj puno para uzimati od osuđenih krminalaca, radi na sitno kao kokošar ili ih oslobađaj da te čuvaju ti krminalci kao što si to rekao Peđi Kojoviću.
Budi-mir s vama ljudi :)))))))
Nadam se da je gosp. Budimir u pritvoru imao dovoljno vremena da shvati da se nepravično i neosnovano proglasnio nenadležnim / kako bi se izbjeglo utvrđivanje odgovornosti i sankcioniranje/ da razmatra sasvim argumentiranu i više nego osnovanu pritužbu na rad Ibrahima Tirka, direktora Federalne uprave za inspekcijske poslove, koja mu je dostavljena u januaru ove godine.
Napisao sam i objavio komentar na „Avazovom“ portalu kao reakciju na politikantsku pravnu ujdurme „demokratskih“ stranaka BiH i njenih kriminogenih lidera koje čeka Senaderova sudbina kad Tužilaštvo i Sud BiH budu na visini sudstva u reformisanoj Hrvatskoj a povodom nelegalnog uhićenja i legalnog oslobođenja iz Istražnog zatvora Živka Budimira. Web-redakcija „Avaza“ je pod hitno skinula komentar a na moj upit zbog čega odgovorila su mi /copy/: " Nažalost, niste u mogućnosti objaviti komentar. AVAZ.BA zadržava pravo da obriše komentare bez najave i objašnjenja, te da sankcioniše korisnike. Za detaljnije informacije javite se redakciji web portala." Čuj "avaških" mudrica kako su se dosjetili - "Nažalost /sic!/, niste u mogućnosti objaviti komentar...."!?! Ja ga jesam u mogućnosti objaviti, što svjedoči i ova objava, ali ne kod služinčadi gazde kriminogenog tipa. Zašto ne napišu jasno: "Mi vam ne dopuštamo komentarisati na našem (nazovi) portalu" i bit će O.K. Zna se i zašto.
Cenzurisan portal, imaju filtere tj. moderatore koji ce ti dozvoliti da komentarišeš samo ako u istoj rečenici upotrijebiš rijeci: "SDA, lopov, mafija, Bakir Izetbegović." Koliko li su samo puta mene banovali i koliko kom mi je obrisano. Avaz je vec odavno stranacki bilten i oni to ne kriju.
Kad čojik pogleda šta se sve dešava shvati da je ovo sve smiješno, IRONIČNO! Živko Budimir, pa neka čojika na slobodi uradio par neregularnosti i ett!! Šta je sa Dodikom, Radončićem, Lagumdžijom i ostalim velikim ribama. Mi svi vidimo i čujemo dokaze njihovog kršenja ustava, samo ustavni sud ne vidi ! Ko je ovdje budala! Nažalost ispadamo mi budale :(
Super da si nam reko. De samo ostavi ime i adresu da svi znamo kome ne smeta tudji kriminal dok god nije jedini slucaj, tj. dok god mozes reci "A sta je sa XY?". Vjerujem da posjedujes bar nesto sto treba i nekom drugom. Ako nista drugo ono bar bubreg ili dva.
REKO EVO NEŠTO POČELO NEĆELI DRŽAVICA MALO USTATI IZ MRTVIH.A ONO DOBIJO POSO PREKO ŠTELE OPET ISTO EEEE BOGU MOJ IMALITE.
mene bi bilo sramota da se pojavim
A sta bi sa lovom od pomilovanja??? Hajd pusten ali na posao... Wtf??? Mi fakat generalno trebamo promjeniti mentalni sklop u glavama i vjerovatno malo podici moralne kriterije...
hahahhahah, pa ovaj Budimir,tačno nije normalan, da je imalo obrazli i normalan podnio bi ostavku na funkciju koju obnaša. Nikad se tvoja nedjela neće prikriti i ostati nekažnjena
...čuj...