Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimire, smrrade poturicki, jebbo te Zlatko koji te dovede na vlast ! Neka te se sada Zlatko i istjera govvnavom motkom iz vlasti.
SVI ZNAMO KO GA JE POSTAVIO. VELIKI VOĐA LIČNO JE UBJEĐIVAO LJUDE KAKO JE BUDIMIR PRAVI IZBOR JER JE KAKO ON REČE "POPRAVLJAO AVIONE DOK IH JE ČOVIĆ RUŠIO" CRVENDAĆI GLUME SENILNOST SAMO NE ZNAM KOME
Ma gosp. Budimire vi ste SDA poturica i covjek koji jos za svog mandata nije uradio nijednu dobru stvar!!
ee moj Budimire, nije te Bog ni za šta dao
Ne znam sta vise radi ovaj covjek, malo ovako malo onako... Idi covjece ne koci vise FBiH
j.... te onaj ko te postavi
Ma ti si davno trebao dati ostavku, providan si... Udruzio se sa SDA i samo opstrukcijama pokusavate doci do svojih fotelja!!!