Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijeme je da se vise okoncaju ova prepucavanja između stranaka i da obicni građani vec jednom pocmu da normalno zive a ne ovako ka sto zive sa pod ovim pritiskim politickih igara....Budimire RASPUSTI OVCE IZ TORA NAROD JE GLADAN....
@Banovićanin S obzirom na to šta rade tvoji Crveni, tako će ti i biti. Međutim, problem je što ćemo zbog vas budala i mi normalni nastradati.
Samo novi izbori. No novih izbora se plaše svi, čak i male stranke. Ako kažu da nije tako lažu. Hrana malih stranaka je sve ono što su opaci velikih stranaka. Male stranke nemaju ifrastrukturu za obnašanje vlasti te tako ostaju samo kritičari ili još gore kritizeri. Ali svakako NOVI IZBORI. Odmah u aprilu.
Kolko para samo dobio za ta pomilovanja. Za zatvor spreman
Posljedni trazaji Budumira, \"predsjednika\" koji je dobio oko 2000 glasova na nivou F BiH. To sve govorii!
NAJNORMALNIJE BI BILO SMJENITI BUDIMIRA , ODUZETI MU IMUNITET I PROTIV NJEGA NAPRAVITI PRIJAVU ZBOG SILNIH POMILOVANJA KOJE JE DAO KRIMINOGEN SEGMENTU U BIH DRUSTVU. BUDIMIR TREBA KAO SVAKO NORMALAN POSTOVATI VOLLJU VECINE I BITI SVIJESTAN DA JE ZAHVALJUJUCI INCKU NA MJESTU PRESJEDNIKA FEDERACIJE.. TAKODJER BUDIMIR PROIZVODI KONFUZIJU ZA NOVAC OD ONIH KOJI MU DAJU MOBILNI KADA TREBA RAZGOVARATI..NEKI DAN SMO IMALI PRILIKU CUTI NACIN KOMUNIKACIJE OSOBA KOJE BUDIMIR ZAPOSLJAVA KAO SARADNIKE. PROTIV TIH TREBA HITNO POKRENUTI POSTUPAK KAO I PROTIV BUDIMIRA.. KOLIKO GOD ZELILA SDA DA BUDIMIR RASPISE NOVE IZBORE, TAKO TREBA DA HSP, BUDIMIROVA STRANKA ZNATI DA JE SA TIM POTPISANA SMRTNA PRESUDA HSP JER AKO BI SE DOGODILI VANREDNI IZBORI NEBI USLA ZASIGURNO UVLAST I NE SAMO DA NE BI USLA NEGO BI TO BIO DEFINITIVNI KRAJ HSP-A. NADALJE, NI SDA NE SMIJE BITI SIGURNA U POBJEDU BEZ OBZIRA STO SU U FEDERACIJI STVORILI ATMOSFERU LINCA SDP-A. SDA TREBA ZNATI, KO OD MACA ZIVI OD MACA I UMIRE.
ma Budimira treba uhapsiti i u prdekanu dosta je prodavao maglum ebo ga Zlatko što ga postavi za predsjednoka federacije
Bosna je cudo; nije uopste zacudjujuce sto je onaj najgori dio balkanske populacije izabrao da vlada bas u toj zemlji. Taj narod je toliko nemoguce strpljiv u nadi da ce im ta saka jada od politicara dati bolji zivot da sebi dozvoljava da ga tlace i ugnjetavaju vise i od jednog tirana iz istorije ljudske rase. Valjda ce doci vrijeme kad cemo poceti razmisljati da u demokratskom drustvu mi smo ti koji biramo one koji treba da nas vode, a ako ti to ne rade dobro mi smo ti koji imamo pravo da se njih otarasimo. Nevjerovatno je da u zemlji u kojoj je radna snaga jeftinija od one u Kini jos uvijek je prioritet da li Ljubo, Jusuf ili Zeljko sjedi na vlast a evropsko trziste ti pod nosom. Pola Evrope bi proizvodilo u Bosni samo da im omogucimo da kod nas investiraju. Kod nas ne vrijedi logika da ekonomija spaja ljude i brise granice; mi smo spremni da umremo od gladi samo da nam bude jos gore. Suti i trpi narode glupi, tako ces i umrijeti u svojoj ne brizi za sebe.
izlaz iz krize vidim u raspustanju ovog Zivka BUDIMIRA.Nije mi jasno kome on ovo govori kad ga niko ne ferma
Ovaj Budimir meni djeluje kao častan čovjek i dosljedan sebi, za razliku od onog koji ga je postavio na tu poziciju, a sad bi, jer mu se c.una digla, da ga mjenja
E, tako to zavrsi kad manipulant Lagumdzija postavi za predsjednika federacije BiH covjeka koji je tobio tocno 1.923 glasa. Budimir stvarno nema srama, umislio je da je predsjednik, sto je smijesno, nece da podnese ostavku, sto je zbog broja glasova koje je dobio sramotno, a opet nije on kriv, kriv je Zlatko Lagumdzija.
Krivo vam sto Tihic nije nista uspio. Da li je on potpisao, drugacije bi vi pjevali. Pomrite se sa istinom - zeleni kriminalci letit ce gdje im je i mjesto - iza resetaka. Pokrali ste drzavu i pokupovali stanove, zar vam nije dosta ??? Crveno u srcu !
zlaja zlaja hoces ti surovat sa crnokosuljasima
u bih cuje ovaj karikaturalni hrvatski od tada je sve krenulo po zlu
Koliko voaj covjek uvazava demokratska nacela, vidi se iz toga da ne postuje postojanje nove parlamentarne vecine. Raspustanje parlamenta nista novo ne bi donijelo, jer bi isti ovaj ratni zlocinac kalkuisao sa parlamentarnom vecinom koja njemu odgovara.
Izlaz iz krize vidim u smjeni ministra saobracaja i telekomunikacija tj. mene :D
On ga nece nikad ni raspustiti, vec laze. Pokusava napraviti pritisak za levate.