Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ni hrvatske države Budimire bile na području BiH.......NDH je Hitlerova produžena ruka, a znamo kakvo Hitler zauzima mjesto u svjetskoj historiji.................
SPP - Stranka Plaćenih Pomilovanja
ne seri sta si se ti nashao odmah pametan stanka tek formirana, ti odma pametan debilu
Flautaj ga magarac retardirano-neinformisani.
stranka abolicije i skraćenja
Ne znam ko je lud da nakon svega glasa za tebe i tvoju stranku. Pokazao si da si samo jedan nesposobni politicar, ne znam zasto bi se to sad promijenilo???
dobar je zivko. bolji je izbor od komsica, definitivno. evo ja predlazem bude bosnjacki clan predsjednistva, dobice moj glas, iako nisam bosnjak, isto kao sto je zekerijah komsic prosao kod bosnjaka
NIKAT SUZIVOT SA GENOCIDASIMA NIKAT SUZIVOT SA UBICAMA
Pa lider u obmani i prevari na broju 1. Da ovi manji mogu malo vise nauciti...
SPP - Samo Piši Propalo
Samo Piši Pomilovanja
Sto je ovaj Budimir realan covjek, hahahhaha, Zbog takvih kao sto si ti, Covic, Bakir, Dodik, zbog takvih fasista ja nemam ni posla ni para, ni socijale, ni zdravlja!
SPP= Stranka Prazne Price