Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde se stvarno ne vide uzroci ISELJAVANJA ako se zna da narod zivi u izobilju i jede ZLATNIM KASIKAMA, posla na sve strane, bratsko okruzenje itd. itd.
Podrska Predsjedniku Zivku Budimiru, Vi ste jedan od rijetkih Bosanskohercegoviackih politicara na vlasti koji nema oraha u dzepu i odbranili ste drzavu RBIH-u od genocidasa srba ! PODRSKA Budimiru, ne DAJTE Bosnu neprijateljima Bosnjaka i Hrvata , lagumdziji, dodiku i covicu !
OVO JE PUKA ISTINA, Ana Trisic - Babic je ko prvo prodavala i krijumcarila rezerve oruzja ARBIH-e i iz genocidne tvorevine i ta koja BLOKIRA svaki korak BIH-e u NATO SAVEZ! I KO JE POSTAVIO GENOCDASICU i PREDSTAVNICU SRPSKOG GENOCIDNOG NARODA Anu Trisic - Babic ko Predjsednicu Tima za integraciju BIH-e u NATO ?! ZAR JE ONA - GENOCIDASIICA SRPKINJA BRANILA I ODBRANILA DRZAVU OD AGRESIJE I BARBARIJE SRBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE ?!? KOJI SU HAJVANI, IZDAJICE I NEPRIJATELJI BIH-e PRISTALI NA TU STRATEGISKU IZDAJU DRZAVE BIH-e? Sutra Generalni Sekretar NATO-a Rasmussen, dolazi u posjetu BIH-i, TREBA mu MALO objasniti STA RADI GENOCIDASICA Ana Trisic-Babic vec 3 Godine i ZASTO JE PLACENA !
ovaj Budimir se pravo ufur'o da je naprosto smijesan, hahahaaaa
Zašto mladi idu vani? ? ? ? ? hAhhahahhahhh.... Pa zar vam nije do sad jasno st0k0 foteljaška!