Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za tebe je izvjesno da si prdnuo..........
Zato su oni tebe pokušali diskreditovati montiranjem procesa u vezi pomilovanja... Daj ba, Budimire Željko, idi baci se lavovima :D
Pravilo je da kandidat prvo pobjedi u svojoj Mjesnoj Zajednici, zatim Općini, Kantonu i da se kandidira za člana Predsjedništva. Ovaj sve pobrko.
volim bošnjake i srbe jer : dali su nama hrvatima 33 % države a ima nas oko 10-11 % . na račun majorizacije izvučemo sve naše interese , ne plaćamo poreze u našim većinski hrvatskim područjima . bavimo se svačim a gleda nam se kroz prste . kako da ne volim bošnjake i srbe ?
E vidis kako su oni dobri... Al ne daju ni vama pardona vise, na, na...
mi volimo naše bošnjake i srbe , malo nekad iz dosade zakuhamo s njima ali ne možemo bez njih ! dali su nam sve , imamo sve , ko da bi u okviru hrvatske pola od toga imali