Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da sam nezaposlena i stalno na klixu predlažem SDP centrali da me zaposli da komentarišem za njih. Dnevno 5KM, vikendima i praznicima 7KM. Utorkom džaba. Minimalno 2 komentara na svaku vijest. Ako SBB ponudi više može prihvatam i to ali 10% skuplje. Šta treba da napišem protiv SDA da me angažujete?
Jako je tužno što si tako jeftina. SDA je dovela ovaj narod do toga da su spremni da rade za dnevinicu od 7 KM.
Eto kao u SDP-u placaju vise.. smijesno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je najveći šamar Državi BiH,MEGA kriminalci pod krinkom borbe protiv kriminala i korupcije žele da se riješe čovjeka koji im je bio kočnica da se dočepaju preostale Državne imovine!
Može li sebe pomilovat?
Pomiluj ga ti !
Smetao SDP komunjarama,Ne mogu provoditi svoje planove. Unistit ce nas SDP SBB I ostale komunjare.. Budimir je jednini bio covjek
U P O Z O R E NJ E! Pod nickom "tipka" krije se Mirso Švicarac.
Imam neki osjecaj da je ovo sve maslo Covica i njegovih ulizica i da je sve politicki potkovano. Ako se zavrsi na njemu 100% sam siguran da je to ipak on im je trenutna prepreka za ustolicenja.
Koja ironija čovječe,juče Predsjednik,danas zatvorenik !
Koja ironija čovječe. Toliko si glup, a još nisi zaboravio kako se diše.
Sve je bilo k'o u snu, samo nebo bila granica prekide se magija kad uđe sekretarica "Evo hladan sokić, stigla je i kavica" Stigla je i murija, stigla je i marica
To kralju KRADI dok mozes stace murija izlazis ti za 2-3 dana ipakl i tuzilastvo je tvoje :D
Patriot, pravda i memory General, predsjednik i lopov korumpirani.
Niko ne obraća pažnju da ovaj slučaj vodi tužilac protiv kojeg se vodi postupak pred kantonalnim tužilaštvom upravo za korupciju!!! Tužilac koji je priznao pred disciplinskim vijećem da je uništavao dokaze... Niko me ne može ubijediti da ovo nije namještaljka. PODRŠKA BUDIMIRU I NJEGOVOJ PORODICI!!!!!!!!!!
Sarija uveliko si u pravu....niko ovdje nije obratio pažnju da se radi o tužitelju koji je sve samo ne kompetentan da on istjeruje pravdu kad je sam primjer...mislim suvišno je,odavno sam prestala da reagujem na ime tužitelja Čavke;prateći kompletnu situaciju...ovdje je Budimir bio kolateralna šteta i nije bilo vrijeme za njega...IMA PREČIH :)
Njemu je i mjesto iza rešetaka, mada ima još Budimira i ovih SDA pijuna kojima bi to trebalo biti stalno sjedište
Pa ovaj jucersnji datum treba obiljeziti kao praznik za ubuduce... Eto kako se vozaju auta od nekoliko stotina hiljada maraka... Bas ih je zaradio... Gdje ce mu dusha???
Budimir je zadnji koji je trebao biti uhapšen. Ovo je samo fora da se čovjek skloni s pozicije. Smetao SDP komunjarama, ne mogu provoditi svoje planove. Gdje je onaj mutant Kemal Čaušević? Gdje su silni milioneri-političari? Otkud da baš Budimira uhvate, čovjek koji nije niti u SDP, nit SDA, nit HDZ..itd itd..
Prijedlog za pomilovanje Merseda Hadžića Živku Budimiru uputio aktuelni ministar pravde FBiH Zoran Mikulić
Kao sto neko reče: "Sve politicke konotacije hapsenja Budimira je lako demantovati nastavkom akcije. Hapsenje kriminalaca u BiH slicno je pecanju u ribnjaku".E pa bistro ribolovci!
Džaba se nadaš jer tad bi ribolovci morali pohvatati sebe!
energetska mafija predvodjena alkaponcem harisom, hecom i amerom jerlagicem su krupne ribe u ribnjaku, uzeli su toliko miliona da bi se gladna afrika mogla tri puta nahraniti. budimir je mala ribica za njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)