Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo žohar! Upropastio si GRAS!
RIP za juče poginulog radnika GRAS-a ..... Imam samo jedno pitanje ..... Ko će nas zaštititi od bahatih i nekulturnih revizora ?
KAD CE OVAJ BUBICA DOBITI NOGU U GUZICU? NIJE VALJDA DA CE TAJ KRIMOS DOCEKATI PENZIJU KRADUCI NA TOM POLOZAJU?
E moj Bubice cuj spreman...Kad se nesto desi vi uvijek nesu prasinu bacate u oci...ko misli na tolike radnike koji nisu mjesecima dobili plate,koji zive kao poslednji bjednici sa svojim porodicama..ko misli na toliko zlocina koji se prave,gradjani nisu sigurni izaci pred vrata jer ocekuju sto ce ih snaci..
kad prigusti onda se i djeluje, nista novo.
Da su ovaj nesposobni ministar i njegova Vlada ranije nesto radili ovaj nesretni događaj se mozda ne bi ni desio
Dobro se sjetio uraditi nesto za ove radnike,otkad je u fotelji,nije prstom makao.
Desi se belaj i tek onda djelujes. Pa radi svoj posao kako treba ili nemoj nikako.
I nece se bas usreciti nijedan radnik sa ovakvim ministrom,ne primaju plate,a glava im u torbi izgleda svaki dan,sramota.