Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma oboljeli smo mi ima 25 godina, od kad je zavladala esdeoza (SDA-oza)
doselio henefija iz sjenice ali se nije mogo rastaviti sa konjima i ovcama, rumun-vlah-stocar iz sandzaka
kad smo kod breda...ušla Andželina u pekaru i kaže, daćete mi jednu kiflu, a Bredu pitu 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E to ti je glupi je*eni seljak koji hoće da je u pravu pa makar crko ko pašče.
znaci oni lafo manekeni armin totic ovo mu je stari sigurno
Hanefija je vazda bio indijanac, teroriše Buča city, al opet čovjek se pokušao baviti poljoprivredom u ovaj teški vakat
Vidi bijele tehnike :)
hahaha narod obolio pastir bakir donio bolescinu
evo Hanefije, dobrog pastira http://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo-ekipa-tvsa-napadnuta-na-zadatku/141218148
A ovako je kao dobio nesto? Osim oboljenja? Oboljele zivotinje predstavljaju opasnost i za njega i njegovu porodicu ali i za siru okolinu. Jasno je meni da je njemu krivo sto su oboljele, i meni bi krivo bilo. Sta mu ima ko nadoknadjivati, nek ih osigura ako zivi od njih pa nek naplati osiguranje. I drugi privrednici osiguravaju svoja sredstva proizvodnje, masine i kad im se nesto desi ne nadoknadjuje im drzava nista
Vazno je da je Hanefija scero ovce u Svarajvo,a jebò sve drugo.
Brucelozna je ova $Luza
Dobra ova druga s lijeva
Građani, prestanite općiti sa ovcama!!!
prodajem janjetinu, povoljno
čobaaan tjeeeeraaa ooovčicee llako janjeee............
"_"Službeni nadzor nad imanjem prema odredbama relevantnih propisa prestat će kada se sumnja na bolest isključi, odnosno kada se pretragom krvi kod svih sumnjivih životinja propisanim dijagnostičkim metodama, dobije negativan rezultat", rečeno nam je Upravi za inspekcijske poslove KS." O čemu to vi pričate? O nekom nadzoru? Pa da ste vršili nadzor i uklonili zaraženu stoku, bolest se ne bi proširila! Direktni ste saučesnici, slobodno mogu da kažem u zločinu nad stokom i ljudima koji su sigurno došli u kontakt sa zaraženim proizvodima. Ograđujete se samo mrtvim slovima na papiru. Od sredine decembra, pa do danas, bolest je trebala da bude suzbijena, a ne proširena. Samo da ste radili posao za koji ste plaćeni, ali niste. Vi radite direktno na ugržavanju ljudsog zdravlja i njihovih života, INSPEKCIO!
Redovno konzumirajte lozu da ne bi dobili brucelozu
Skidam jamboliju sa sećije! Liči mi na ovcu.