Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, jer kakvo god da je sra-nje ovdje EU te MORA primiti jer jednostavno mora da se širi, mora da se smanjuje dug po glavi stanovnika, mora da se ubacuju nove ovce za šišanje. Znači ne moraš nijednu reformu sprovest i opet ćeš ući. Isto kao Srbija, isto kao Makedonija, Crna Gora, Kosovo, Albanija. Jednostavno fali ljudi i to je to. A ovi što misle da će u EU biti "bolje", to su tek totalni idioti!
Aha Srbija će da nosi Francusku krkače, a Makedonija će da potpomaže Njemačku. Crna Gora može pripaziti ovu Španiju sa turizmom. Kosovo-Albanija tradicionalno zaštitinici Velike Britanije. Samo ne znam kome će BiH pomoći, prevelika je odgovornost, ali zbog historijskih veza predlažem da pomažemo Tursku i skandinavske zemlje, tamo ima našeg vrijednog naroda :D
@_xy_ Neće niko nikoga da nosi. Ideš u dug, preko duga. Pa ti onda dolaze "investitori" i sve otkupe za šaku dolara, i onda si kao niže razvijena afrička zemlja. Tako to ide. Nije se unija pravila da bi se ja ili ti hadžijali nego da ti se skine koža s' leđa. Ovo nije unija naroda, nego unija bogataša.
S Dodikom i SDPom ne bi to bilo ni za 10 godina ili nikad