Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca od malih nogu spoznaju u kakvim govnima će da žive. Mi stari kenjci smo bar djetinstvo bezbrižno imali. Wellcome to Bronx!
Koje bezbrizno ?? Ono sto sam proveo u podrumu sakrivajuci se od snajpera i granata?
...u Bosni je jedino pašce postedjeno.
Tj. svi politicari...,juce prosetase crvenim tepihom.
hauba.. kakve veze sad imaju psi i trovanje djece.. rezonovanje ti ko kod nacista.. "Drzava nam ukurcu, mora da su zidovi krivi"
IMA BOGA DA JE ZRNO BIBERA! AMIN.
nije njoj niko od ovih majki šamar spuco preko usta nego sve gospodski
Ode sve gdje ne treba. :/ Pa ni djeca nisu više rahat. DRŽAVO, PROBUDI SE IZ ZIMSKOG SNA OD 20 GODINA !!! Nema smisla ovako, ovaj nerad kako političara tako i naroda, ovaj kriminal, ove laži i nepoštivanje, ovaj ciganluk. Je bao je nas naš mentalitet i je bat će nas dok smo živi!
Dakle, trovanje se desilo u "registrovanim" vrtićima koje ste nam neki dan preporučivali u jednom od članaka? Isto tako, nasilje nad jednim djetetom se desilo u jednom drugom "registrovanom" vrtiću. Ispade da je našoj djeci bolje u vrtićima koji rade na crno.
Sta ste to podvalili nevinoj djeci????
U normalnim drzavama zbog ovoga bi vlada pala...Ali mi vec odavno nismo ta drzava ili bolje receno nismo nikada ni bili.
@el mehdi - ja ti argumenta cuj sta hocete za 130 KM. PA konju onaj idiotski, nismo im mi odredili cijenu, oni su. a sta sad, da je mjesecno 80 KM onda bi smjeli i poubijati djecu? kakvih debila ima majko moja. da si mi sad blizu kako bih ti samarcinu opalio.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202612309468329&set=o.510507358965251&type=1 I pored sve halabuke mora se ici dalje,,,,,....
Zao mi djece. Salmonella ostavlja posljedice za citav zivot :( sto mnogi ne znaju, pa ce im oprostit...... ovdje treba tuzbu podnijet i protiv inspekcije...
kako nece biti zaraze kad na ovolika pascad hoda po gradu. ostavljaju izmet i mokracu svugdje.
NE SERI !
Vecu zarazu mogu dobit od tvoje piz.. ne seri!
Dijete je najsigurnije kod kuce sa majkom ili nanom. Ne volim vrtice. Losa hrana, bolesti i lemanje i galama od strane uposlenica. Jedina dobra stvar je socijalizacija koju dijete moze imati i bez vrtica. Vratimo se tradiciji u BiH.
Semiha odlazi
Svi bi glavu skidali, a niko ne zna ko je kriv.
pacifisti...... jeste li vi svjesni da je stotinu djece otrovano? djeca otrovana..... nije troje.....nije sedmoro.... preko stotinu...... znate li vi koji je to broj ljudi.... naravno da ce neko da odgovara....kazem vam....neko ce da odgovara.....
gdje je sada onaj mamlz što reče da ima mnogo vrtića na crno da rada...evo ovi svi rade po propisu pa šta
Ti vrtići koji rade "na crno", pretpostavljam da se misli na privatne vrtiće, imaju svoju kuhinju, kuharicu i domaću hranu. Istina je da je mjesečno 200-300 KM, ali makar znam da mi se dijete neće otrovati hranom, da neće cijeli dan piljiti u TV i beskonačno bojiti bojanke i lijepiti kolaže od novina.
Došlo vrijeme da se opet vrati Arzija.
Što minusate? :D Stalno neki problemi od kako je otišla. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/moje-dijete-ima-pravo-da-ne-jede-svinjetinu