Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krajisnici ako mu dozvolite da udze u bosnu i hercegovinu,onda ste gori od njega.nadam se da to necete dozvoliti.
Jucer godisnjica ubojstva Generala Santica a B. a. l.ije ni rjeci o tome.Sto vi multi ne pitate D. u d.akova gdje mu je suborac?Jadni ste u svom jadu
Uvijek sam i uvijek cu glasati za nezavisnu BiH. PS. Nabijem ti jugosmrdiju na karinu! Niko nije pitao Bosance dali zele u jugoslaviju, velika greska!
pokakim ti se u usta smrdljiva vlasino jedna prljava
imal ista gore od izdajnuika....dno dna i najgori sljam, fuj
Opet kukateeee alo breeeeeeeeeee...pa dokle mislite! JESTE HTELI DRZAVU ..HTELI STE! JESTE JE DOBILI JESTE! PA NE DOBIJA SE DRZAVA ISPIJANJEM KAFE!
Svi koji su poginuli za Alijine zlatne kasike pokakim im se na mezar!
pa pistolj i u glavu ako vam je tolko zao