Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi ustav su nam pisali u Daytonu, a drugi će izgleda u Bruxellesu, samo zato što nam je na vlasti nesposobna stoka. Pa ima li igdje na svijetu da u 21. vijeku ustav jedne države pišu europski birokrati i dva-tri stranačka funkcionera, a da nas koji smo građani te države se to valjda ne tiče?
Deytonski mirovni sporazum, nije ustav. Ustav BiH, nakon sporazuma nikada nije donešen.
Samo si nam jos ti falio sa tvojim glupim komentarima . Sto ba ne preselis u Banja Luku tamo te veoma vole
brko brkane moj najdraži krkane.......
Institucije države nikada nisu zaživjele, nego funkcionišu po "torovskom" principu kao i sve ostalo. EU ovaj princip u potpunosti odgovara, jer je i sama učestvovala u njegovom stvaranju, kako bi upravljala kompletnom državom. EU ne pregovara sa institucijama države nego neformalnim centrima moći, opet jer je u pitanju marginaliziranje države.
Ti si budala jedna obična moj Brkane...
Kako se nije promjenilo. Klepio si par tusućica za ublehe, bio si na putivanjima vani opet da ublehariš a i dobio si dodatne dvije tri kile. Volio bih da odeš malo u Banja Luku ili Siroko Brijeg da tamo uvodiš gradjansko drustvo ublehašu.
Kad se ovaj vratio iz san franciska?Šibe krmak debeli, ne mogu te očima gledati!
Vidis da je malo skoknuo do Brisela. I San Francisko dosadi vremenom pa mora malo da putuje. Ovaj covjek uzima 3000KM mjesecno a prosipa suplju pricu!
Ovaj Krkan, polutansko derište neka ide u Banja Luku ili Široki Brijeg pa neka nekome nešto priča, misli nama prodavati maglu. Koji je to sad on faktor, da neće i on osnovati novu stranku, stranku ''Bosanaca''?
Pa brate većina ih je takva, ja do sad nisam upoznao ni jednog normalnog polutana. Ako si ti polutan, onda ti skidam kapu, prvi si normalan za kojeg sam čuo.
@ Tuzlak Gaetano ili ima fobiju od ateista i komunjara ili ih samo mrzi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lezi hljebe da te jedem. Darko Brkan, a i njemu slični paraziti, a ima ih na hiljade u ovoj hebenoj državi, koji preko NVO sektora uzimaju pare za veoma bitne projekte od ključnog značaja za ovu državu, kao što je naprimjer održavanje seminara na temu "Jačanje demokratskih kapaciteta BiH", u prijevodu poznatiji kao projekti "trla baba lan", zaposlen je na radnom mjestu pod nazivom "Pričam ti priču, dok ima para za nebulozne projekte koje podržavaju stranci", a zvanje mu je "dipl.ing. lezihl***vičarstva".
Ne postoji nikakava razlika izmedu brkana i nasih politicira, SVI PRODAJU MAGLU. Nije mi jasno kada je postao politicki analiticar????? Daltone(Brakane) DOVOLJNO SMO PAMETNI DA I BEZ tebe ZNAMO DA NISTA NIJE URADENO!!!! I na kraju sta si to ti KONKRETNO URADIO (osim sto si zgrno loveeee u svoj dzep) svih ovih godina???????????????????? p.s. pocinjem misliti da su ovo sve sponzorirani clanci, ko o cemu klix o KRKANU!!!!
A ko je ovaj haha
Brko,Brkane.........
Ma bjaziiii..hahah
Po čemu je to mišljenje Darka Brkana, poznatijeg kao "Kašike" relevantno? Ne znam što se ovom liku daje previše medijskog prostora.
Brkan uzima lovu preko NVO i govori sta bi se trebalo raditi a nikad ne nudi konkretna rjesenja. Dobar govornik!
Ti svojim porezima plaćaš ove što hlade **** u Parlamentu da ti ponude konkretna rješenja i još da te pitaju šta misliš o njima, to je njihov posao jarane.
On zivi godinama od uzimanja para za raznorazne projekte koji nikad nisu dovedeni do kraja... I on i njegov brat... A predstavljaju se kao relevantni za analizu bilo kojeg politickog problema...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)