Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U taj stari dio grada, treba upucati recimo 100 miliona eura da se dovede na visi nivo, napraviti obale Neretve ljepse, znaci temeljita obnova svega i svacega u tom kamenom stilu, izbaciti sve one svercere koji daju dojam pijace, protjerati prosjake odakle su i dosli, u Srbiju, samo tradicionalne stvari ostaviti, podicii cistocu i ekologiju tu na nivo zapadnih gradova, tu onda organizirati koncerte i kulturne dogadjaje, napraviti bolje hotele, restorane, kafice kako bi se turisti zadrzali sto duze. Uglavnom taj Mostar je prilika za veliki biznis pogotovo ako bi se to sve napravilo u kombinaciji sa Bunom i Pociteljom.
Turisti zele nesto novo za vidjeti. Tu BIH ima veliku sansu. Pomijesanost kultura, religija, mijesanje istorija itd. A sve protkano prijatnoscu ljudi i dobrom hranom.
treba napraviti nesto kao Zrce. legalizovati droge, prostituciju, alkohola tona, i slicno. na tome se zasniva turizam. kao da ljude zeljne avanture interesuje neki mosti, i cevapi sa uzeglim lukom, hajd ba
@anonimus nemaš ti veze o životu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obadva grada su lijepa na svoj nacin i ne mogu se poredit. Mostar je lijep, Dubrovnik prelijep.
Ne ponovio se nikada rat! Ali, glupost je tjerati Hrvate da se izjasne kao Bosanci, kao što je glupo muslimana tjerati da se izjasni kao katolik kao što su radili oni ustaški zlotvori u Dretelju ... Upravo u tome i jest problem. Mi se najprije moramo priznati kao narodi, vjere, a onda prihvatiti razlike i krenuti dalje. Prošlošću neka se bave sudovi i istoričari a narod mora nastaviti živjeti zajedno.
Još jedna šuplja. Mali dobri smijesni bosanci, ćevapi, đenosajd, zaliješ sarajevskim i vama gori. Pustite vi Hrvate na miru, ni mi vas ne smaramo što ste nacija nastala u Holiday Innu. Svatko za sebe, jel tako...
Lip grad, al ipak daleko od Dubrovnika... Možda malo zanimljiviji zbog kulturnih razlika. Al po pitanju znamenitosti, pejsaža, općenito ponude u bilo kojem pogledu... jednostavno ga nije realno staviti u istu rečenicu s Dubrovnikom.
Normalno da je prelijep i potpuno se slazem sa komentarom 007, al ga izjeda iznutra nacionalizam na koji glupi narodi nasjedaju ! Sve dok se svijest naroda svih vjera ne promjeni tesko da ce biti bolje
Kako neko moze bit "bosanac" u sred hercegovine???
Mozda je konobar iz Bosne XD
...počitelj...
LOGICNO !!!