Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teške teme čitav dan, svaki dan. Laku noć Bosno i Hercegovino.
@RamsayBoIton , gooovedo!
@RamsayBoIton ...šta li je tvoja mama radila, ha ? 😉....i, ko zna, ko ti je ćaća 😚
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tužno je ovo. Engleska ološ došla ovdje kao pomoć, a iskorištavala lošu situaciju, vjerovatno Bošnjakinja.
Iako smo na "suprotnim stranama", uvijek bi pritekao u pomoć protiv ove gamadi. Englezi su najveća govna od naroda na ovom svijetu.
Derali zene za 40 cigareta? svasta
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Ne daj Bože rata više nikada, treba pokušati sve mirne variante za gradjansku BIH, ali zapamti Bošnjo ako se opali jedan metak...znajte da se spremaju nove Srebrenice i ovakvi "humanitarci" pa vi razmislite hočete onda dočekati nespremni rat i nasjedati kasnije na floskule "ko nas bre zavadi". I ova krnja BIH rezultat je oružanog otpora heroja branitelja...niko ništa ne poklanja, tvoje je ono što uspiješ odbraniti.
Uzas
Ništa on nije pogrešno uradio, kurava je uvjek bilo i bit će ih.
Dobro jutro Kolumbo. Ma davale se i za cokoladu...
To se zove ISKUSNJA....
*urve britanske fuj i bljak
Ako si humanitarac bio levatu sto si onda pomagao na taj nacin idiote.
Mora da si sidu pokupio negdje od prostitutki pa sad ogorceno pričaš gluposti koje ne zanimaju nikoga ili ti je ptsp proradio.
Gdje ima pizde djaba ni u raju??!!
To su bili neuhranjeni slangici od zena, koje su nazalost bile tada primorane na prodavanje tijela da bi nekako prezivjele i one i familija, a doticni idiot je znao za situaciju i to je debelo zlouptrebljavao.(GUILTY) U oktobru 1993.-e u Mostar je dosao samo jedan desetkovan UN konvoj hrane ( koji je u Zitomislicima prepolovljen) i tada se desilo da su civili dobili po 100 gr brasna po osobi za 18 dana. Ljudi su jeli zelje i bili zdravi i rijetko je ko umro prirodnom smrcu te 1993-e .
NIŠTA SE CENE NISU PROMENILE, 40 CIGARETA OKO 10 MARAKA SA PDV, OM, DOBRO SE DRŽE CENE SA OBZIROM DA JE SVE POSKUPELO, PA NI SAD NEBI BOLJE PROŠAO
prostitutki ikurvi uvek bilo i uvjek ce biti. trebalo biga osudit ALI. akose kurva kara za 40 cigara yebale joj cigare mater inexu i yebali. dae za hranu osudijo biga. alza cigare-nju=kurva
Za kutiju cigara si mogao dobiti kilo mesa ili 2 litra jestivog ulja ili dva velika mesna narezka. Upravo zato su cigare bile daleko najtrazenija roba na tadasnjem crnom trzistu, a koje su dobivali samo vojnici kada bi polazili na liniju.
pola komentatora na ovom članku si niža bića i od ovog lika što je karo za pare, a pogotovo od žena koje su davale pice za pare da prehrane djecu
Ma Hajde,nije safun!U zdravlju i veselju Popusile
MA BUDALA.