Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda entiteta genocidnog......pomislice neko jos da ste drzava buhahahaha !!!! SIKTER
GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukeljić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetsko-alkoholičarska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"republika srpska\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom.
Ma boli nas penis i za BiHi za lijeba , obicni su kurtoni.
IGORE šipu ono što mi je DOLE
...uhvatili malog Radojicu pa (mu)ga meću u dno u tamnicu u tamnici 20 sužanja (serva) i svi plaču a jedan propjeva te ostalo društvo razgovara: Ne bojte se braćo moja draga e da Bog kakva gođ junaka koji će nas junak izbaviti... A kad njima Radojica dođe svi u jedno grlo zaplakaše Radojicu ljuto prokljinjahu....MALI RADOJICA
Ne, ne mentalci, mi ne zelimo \"muslimaniju\" mi zelimo jedinstvenu i samo takvu BIH! A genocidna \"r\"s ce se raspasti uskoro, rasturiti ce je doDICK sam :) Moj identitet je tu, ja ne gubim nista, meni ne treba nikakav vjerski \"pecat\" da se dicim njime, po zastavama i sl., jer to u islamu ne postoji, srce, jaka vjera i La illahe illellah :) i offcourse jedinstvena Bosna i Hercegovina. Smrt fasizmu, sloboda narodu :P
Osveta izaziva samo novu osvetu,mislim da grijesis,treba tuziti i samo tuziti,traziti najbolje advokate jer za genocid neko mora i financijski platiti i nek bude za primjer da se nebi ponovo desila Srebrenica
@HAMEDE:..poselamio te Nurija Muhic sa Weddinga See.str.i (Slon) sa baushtele,radis kod vlaha na baushteli i k´o fol pricas to.
REFERENDUM=CIJEPANJE BIH=POBUNA BOSNJAKA=RAT=KRAJ RS=KRAJ SRPSKOM NARODU=OSVETA U IME SVIH POGINULIH BORACA I OSVETA SREBRENICI=ETNICKO CISCENJE I PROTJERIVANJE SVIH SRBA= BIH 100% ... ONDA SAMO MI REFERENDUM RADITE... JEDVA BI DOCEKAO DA OSVETIM SVAKOG ONO STO LEZI U POTOCARIMA!!!
Tako je od 1992-95.godine,Nece (EU) da se zamjeri o.r.t.o.d.o.k.s.ima----- Udovolji genocidasima ,pa se sad proglasavaju Liderima na Balkanu, ipobjednicima.
Nije nama Srbima stalo da odbacimo u potpunosti Bosnjake od sebe. Oni nama trebaju.To su nasi zamorcici na kojima ispitujemo -djelovanje civilizacije na pecinske ljude-,a uz to potrebni su nam jos i za poljske radove i ostale tezacke poslove i/ili za promociju svjetskih bordela [ Irma Nici ].Dobri su i kao borci tala-bala,pa ih mozemo slati na ciscenje mina po Iraku i Avganu,a od Amera uzimati pinku za usluge. ELEM-R.S. NA CELU SA DODIKOM IMA DOBRU SKEDULU ZA BUDUCNOST ZAJEDNICKE NAZOVI DRZAVE BiH.
IGORE IGORE TI GENOCIDNI STVORE PROPADA VAM CETTNITET I KRVOLOCNI GENNOCITET...!!! SIKTER...!!!
Radojičić samo sere, ne bi li neko pomislio da su oni važan faktor u međunarodnoj politici..
http://www.bljesak.info/cont ent/view/74662/155/ Vahid Hećo uredbom poništio milijunsku investiciju: Hercegovina bez 50 milijuna eura Na ovaj nečin platformaši sređuju politiku, BiH ostala bez 50 milijuna EURA strane investicije.. mašala hećo je uvijek imao NJUH za posao..poserem mu se u usta...
Trc Milojko
Vrhovni sudija jooooooooooooooo, kada on pocne da sudi..... fala Gospodine Dodik za ovo srtedit cemoi sinu jos 5 milona krede\"
Nemoj se ljutit ako kazem da si ti lud...