Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nema napretka od 1990 do danas, samo jad, bijeda, čemer, nepotizam, pljačka političkih oligarhija i njihovih rektalnih uvlakaca i uhljeba, mržnja, zavist, bezperspektivnost i kilometarske kolone pred zapadnim ambasadama. Doduše, nekoliko ovakvih "slučajeva" je već primljeno u EU (Rumunija, Bugarska, baltičke zemlje) tako da ništa nije isključeno.
Taki smo zato sto nece niko da se bori za Bosnu mi smo podanicko drustvo
stvarno mi je žao ovij jadnika koji su kliknuli da. razvlače nas ko žvaku 30 gfodina ui svage godine kod sebe pričaju da nas nikad neće pustiti. samo pošalju ponekad ovako nešto da se mi ko ponadamo. glupi smo pa nam tako i treba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A da im kazemo da nismo zainteresovani?
A šta ako onda zatvore granice za proizvode iz BiH-a? EU je prije svega ekonomska zajednica.
Lumberjack6 Bliski istok, Rusija, Kina zemlje bogate prirodnim resursima pa logično je nekako da se njima okrenemo a ne ovim zapadnim zemljama koji žive od pljačke tuđih resursa
sko nam dadnu budale su,ni sutoputa nemamo a ko fol u eu bi
Ali Moldavija i Ukrajina, NEPROCJENJIVO.
Vec je vijest procutila iz Brisela! BiH nije dobila zeleno svjetlo!
Ima li sta o samoubitstvu zene u Banjaluci, sto je portali lincovase, svi imate krvi do lakata.
Šta znači EU za jednu Hrvatsku, BiH, Srbiju ili Bugarsku? Znači to da će mladi ljudi iz država u kojim je prosječna plaća 500/600/800€ odmah potrčat na zapad za ekstremno visokim plaćama i nikad se vratit neće jer niko se ne želi odreć svoje plaće od 2000/3000/5000€ kao što se ni Željko Komšić ne želi odreć fotelje a država ode u demografski kolaps i propast. Je li to treba da bude cilj jedne države?
Komšić problem? Čović??
Bih ce dobit crveno svetlo😉
76% da, 24% srbi
Ovo je kao da vas zovu na svadbu a ne kažu vam da je mlada umrla od srčanog udara!!!Kakva EU ljudi?Pa oni se sami o sebi zabavili.Budimo realni,nit nas oni hoće a nit mi imamo išta od toga i da nas uzmu.
BRICS jedini koji bi nas primili
Bliski istok, Rusija, Kina zemlje bogate prirodnim resursima pa logično je nekako da se njima okrenemo a ne ovim zapadnim zemljama koji žive od pljačke tuđih resursa
Previše im je 2 mil namuslim na jednom mjestu. Treba to raseliti?
Dobro nije bas IN u ovaj proces uci zajedno sa jednom super naprednom Moldavijom i Ukrajinom. Moglo bi ovo biti ogromna uvreda za njih. Bolje zivimo od 1/3 clanica EU hvala Bogu.
Sta ce bosna u eu? Cijene bi vam skocile nebi imali za kompir
Vidite, mi smo njima poslali svoju najljepšu mladost. A i dalje šaljemo, za nas stare nije previše ni bitno da uđemo u tu Evropu.
Ako pod izgovorom "Otjerali nas političari,otišao sam zbog života dostojanstvena čovjeka" želiš lako da napustiš svoju domovinu i odrekneš se svega za što su radili i borili se tvoji očevi i djedovi, a djeca i unuci da ti imaju njemački pasoš , onda podrži EU. Vidimo šta je Hrvatskoj EU doninela, Filipince i Nepalce,za 20g će to bit država Azijata.
Mrs!