Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara babuskara.
Prvo nam nedaju dzamije da gradimo po Evropi a sad bi nam i medjede uzeli. E necete, a nece ni medjedi.
BB je priznati islamofobil , ona je mnogo puta javno iskazala svoje rasisiticke stavove u vezi s ljudima koji imaju drugu religiju ( islam), s onima koji su minoritet u francuskom drustvu. Nista manje kriticna nije bila u odnosu na nasu zemlju. U ovakvim slucajevima se treba i prvo zapitati odkuda BB ima informacije. Jedno je sigurno: Oni koji ne vole ljude ne mogu tu mrznju nadomjestiti ljubavlju prema zivotinjama.
hmmm nije ovo nista novo. Sarajevo - Lukavica - na putu prema ribnjaku ima isto jedan jadan medvjed kojeg gazda drzi u kavezu i lancima. Bas se mislim da mu svako jutro donosi 15kg mesa da medo ima sta da papa :))
Svaka joj cast!!!
e dobro je, ja mislila da smrdljiva rasistkinja oće da traži od vlade kurban da zabrane... nek nosi međete i neka ih dobro natovi, briga me, što se mene tiče mogli bi i nju pojest, samo neka se mane više svojih ksenofobičnih, rasističkih, neljudskih izjava. stara glupa šljiva
Draga Brizit,molim te da vise ne uznemiravas moje komsije Bosnjake,i da vise ne trazis vize za medjede,znas,situacija je jako skakljiva,jedino jos Bosnjaci ne mogu izaci iz ove proklete avlije,mi ostali imamo dvojna drzavljanstva.Po tvom,draga Brizit,ispada da su medjedi pametniji od Bosnjaka,sto stvarno nema smisla!Em ih zajebava Dodo,pa krenula i ti...
ja ovu babu nimalo nesipatisem,ali je u ovom slucaju apsolutno podrzavam,ovog gazdu bi trbalo bar jedno - dana isto tako pod lance staviti
Madame BB, zelim da Vam zahvalim na brizi koju pruzate nama bosanskim medvjedima. Zelim Vam sve najgore do kraja Vaseg mizernog zivota. Nase sume su nas raj a vi mozete da nam obradjujete nase male chundare u istim koliko god Vas je volja i da nam olaksate nase medvjede zivote koliko Vas je volja! Ljubite nas dugoooo...u glaviche Pozz iz duboke i zeleene sume!
STO SE OVA BABA NE ULAZE ZA BOSANSKE ZRTVE GENOCIDA ?!
Zivotinjama treba pomoci i ako teba od nekih drugih organizacija za zastitu zivotinja zatraziti pomoc. Gospodji BB jasno i glasno reci da osobama koje nemaju osijecaja za ljude i njihove patnje Bosna i Hercegovine ne zeli da komunicira, a pogotovo ne da im nesto poklanja.
sto nije neko dijete spasila za vrijeme rata.
Gospodjo BArdot, zasto niste trazili da se oslobode djeca BiH rata. Na djecu se niste obazirali a za medvjede se brinete. Strasno! Prestrasno!
Suglasan sam da gospoja Brigitte Bardot oćera ovu dvojicu međeda tj dodika i radmanovica.Za radmanovica se interesuje i udruga za zaštitu pasa posto je radmanovic isti buldog.
Ja sam za da se medjedima obezbjedi potpuna sloboda. Smrt medjedodrscima svih boja.