Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proradila savjest kod cetnika,30 god nakon rata,valja umirat a grize savjest,pa da se malo dusa smiri pred smrt.Tako vam je i poglavica Dodik govorio da prazne tabute stavljamo u Srebrenici.Nasa najveca kazna je sto zivimo pored vas a oprostit vam necemo nikada,ni kad umrete.
Valja piti vodu iz bunara.
Doktor prijetio zeni da ce je stavit pod fontanu pa ga ona prijavila skontala da ima Monstrum za covjeka nakon 30 g braka
Drage komšije nek vas je SRAMOTA! Nakon skoro 30 godina i dalje skrivate kosti od članova porodice....SRAMOTA
Sjeme im se zatrlo zločinačko
I onda nama medjunarodna zajednica i Bakir prosipaju priču da su u Genocidu učestvovali samo pojedinci ? Pa gledaj ovo svaka druga kuća zločinačka !
Fine nase komsije pravoslavci
Koji su to bolesnici, kostima oni ne daju mira. Dragi Bože kakva je to bolest. Pa za Tomašicu se nije znalo godinama, a lokalno srpsko stanovništvo nije htjelo reći gdje je grobnica. Nedo Bog nikome
bdbd
Hoce li doci i Brena u uniformi?
Oni su i vodu pili tu
prokleti zlocinci
bosnjaci , muslimani NA ORUZJATE SE !!!!!!
O PISME NITE SE
druze ba komsije nas betonirale u fontane,'ebem va rodjeno i nerodjeno monstrumi
A sta je ortopeda u Brckom, jos malo pa ce ispasti da se ovdje rat vodio u svrhu istrazivanja, nista licno.