Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo naprijed!!! Nema vise vracanja u proslost!!!
I tako to rade stranacki portali. Skupove svojih protivnika objavljuju bez fotografija. smijesni ste
laguzdzija sto slaga prijatelju da ces da mi spasis kuma a on morade da bezi . ovi odze hoce da ga hapsu, haram ti bilo sto ti dadosmo nolike pare, sve ce da vratis, i ono letenje sa mojim avionom ces da platis,nego hitno me postavljaj za ministra sigurnosti da osiguram kuma i sebe a vala i tebe.-tvoj radoncic
Za neupućene loji nisu bili na skupu ,sinoc sam prosao blatusom,poznajem dosta raje iz grada i garantiram sve su tribine popunili celićanima i ko zna odakle.SDP u BRckom je uništio bosnjake za narednih 100 godina(pitajte brcake slobodno sta djapo i kompanija uradise narodu),zaposljavaju srbe hrvate a samo bosnjaci za njih glasaju.Sada dok je sezona kazana i rakije ni jednog SDP-ovog poslanika nema na radnom mjestu,zna se gdje sje olo.s.Dacu svim srcem glas SDA samo sto mrzim SDP-ovu izdaju Brckog.Otac mi je rvi i toliko imamo ovdje sehida a oni grad srbima daju.Hvala Bogu narod im u Brckom ledja pokazuje konacno,nek idu srbima i hrvatima trazit glasove(oni su ipak multietnicari).
@sbbbih dok je SDA bila na vlasti RADONCIC je grdio TORNJEVE sto ni na zapadu nebi ostvario i sad mu ta SDA nevalja. eh to su licemjeri
@muha SBBBiH sad nije na vlasti,ali kad bude bit ce nam bolje,ne slazem se ni ja da SDP nam cini dobro,ali uvijek koalicije postoje i to je tako,bitno je ko vodi glavnu rijec i ko pravi odluke. Komšiću bujrum u SBBBiH!
BIO NA SKUPU tj šaci jada. SDP je propao ko kauč. Da nisu dovezli iz Čelića naroda niko im ne bi ni bio na skupu. Ovo je provjerena informacija svako bolje upućen zna da je SDP-ovska mašinerajia prijavila fiktivnih glasača veliki broj iz entiteta. Ovo čak treba i tužilaštvo da obradi.
@sbbbih znam ja dobro sta je bilo za ovih godina,al me nije mogao SDP nafilovati svojim lazima. vidim ja dobro sta je njima cilj. AKO OSTAVIMO SDP NA VLASTI OD NAS NECE OSTATI NISTA DO LIJEPIH USPOMENA.
@muha ti se izgleda 20 godina nisi osvijestio!
Jel Zlajogulu & CK company došla sa AUDIJIMA ili minibusevima i jel ĐApo pritego kravatu...
Izvini pogresno sam procitao komentar :) cudo je sta jedna pogresna rijec moze izazvati :)
Vrijeme je da se SDA istisne iz vlasti, na kojoj je punih 17 godina
...kao i ostala dva \"utorena\" naroda .
Ne ovisi budućnost ni od SDP ni od SDA ni od IZ već od toga šta hoće Bošnjaci ali realno . Pošto ne znaju nema veze ko je na vlasti jer ionako se šišaju za džaba .
ili ce SDA biti buducnost Bosnjaka i BiH ili ce Bosnjaci i BiH izumrijeti. osvijjesti se vise Bosnjo glupi.
Ko je rekao da SDA nudi buducnost za omladinu i nezaposlene??? I sam sam osjetio sta je SDA! Vec dugo vremena imam zavrsen fakultet,a radim u drzavnoj instituciji sa srednjom skolom,dok se radna mjesta sa fakultetom popunjavaju sa kadrovima SDA,dok ja ne mogu da napredujem od takvih koji sa ulice i danas dan samo dodju na posao i za dva mjeseca raspise se konkurs za njih i dobiju stalni ugovor.To licno vidim i znam zato kazem da omladina treba promjene sa SBBBiH i sa SDP zajedno da se skinu ovi lopovluci SDA! Kako je bijedno kad dodje na proceduru postenih 100 kandidata i nadaju se poslu,a SDA vec tu radi na ugovor i smije se u redu,obavi samo prijemni procedure radi i osvaja 100 bodova 1. na spisku! To je zalosno ali je tako !!! Nadam se da BAŠ SAD je došao kraj za SDA!!!
Eh de ti meni reci genijalac kakvu je to omladini buducnost stvorila SDA?? Buducnost u kojoj nakon zavrsenog fakulteta cekas po 2 godine da odradis pripravnicki za 150KM mjesecno? Buducnost u kojoj je preko 40% omladine nezaposleno? Buducnost u kojoj 60% mladih radi na crno bez penzionog i zdravstvenog osiguranja Buducnost u kojoj preko 50% mladih i dalje zivi sa roditeljima a ima vise od 24 godine, jer nema para za svoj stan? Buducnost u kojoj je jedina zelja otici iz ove zemlje? HVALA tebi ali ja ne bih nikada glasao za SDA vise! Tebi je vjerovatno valjala jer te zaposlila i nisi osjetio sve gore navedeno, ali sotatak BIH nije vidio tu srecu!