Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihić je vlasnik nekretnina koje su veće i od Brankovićevih i od Izetbegovićevih, samo ih vješto krije. Robot i Sarajevo osiguranje su njegove vlastite firme. Deal sa ASA autom je klasična primjer korupcije. I ono našlo pričati ...
Sta je Tihic do sada sve odradio gradeci imidz skromnog i mutavog covjeka, to Brankovic ako nastavi ovim tempom ne moze stici ni u narednih 20 godina.
Sujelman TIhić Čita Ako ti pobjediš na kongresu ja ne glasam za SDA. F*ck you chimp
Djoha, ode ti bolan babo u zatvor, a ti kokodaces po internetu.
srpska demokratska akcija - sulejman tihic VELIKIM BOGOM SE KUNEMO ZA VAS GLASATI NECEMO!
I ti trebat?aš podnijeti ostavku...inače, kako sluša pasat od ASA auta? Šta će oni dobiti zauzvr
zlatkovi street hasisari se pravo pale na SDA.tata zlaja ce biti zadovoljan.optuznica je inace i podignuta pod pritiskom njegovih radio mileva.nivo javnog komuniciranja ponovo na zalosnom nivou.
Verbalni obracun suprostavljenih struja unutar mafije. Da se hoce bar porokati, pa da ovaj jadni i gladni narod dahne.
joj sto ce ova sda na sljedecim izborima ga popusiti ono maksimalno, pogotovo ako ih ova budala izdajnicka bude vodila. sami sebi jamu kopaju. bravo bando izdajnicka. nista bolje i niste zasluzili.
ma to gargamelu mrzim brankovića,mrzim štrupfove
sto klempo ne ide u zatvor zbog poklanjanja energopetrola ini?
kao klempavo kopile nije znao za to?
Suljo cetnice, svi ste vi isti, majku li vam lopovsku svima!
Vrati bar Volkswagen Phaeton, lopove!
Sule je super.