Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Bramerca Allah mu Veliki dao, sad će krenuti po Bosni hajka. Sad su na redu i naši heroji!
Za neko vrijeme ce biti jasnije zasto je ovo uradjeno, pretpostyavljam da su pare u pitanju ili neki ustupci najvjerovatnije prijem u EU. Bice ovoga jos ovo je samo pocetak, doslo vrijeme da cetalji opet bjeze iz Srbije.
Ne!! To ide ovako ---> Haag: ''Pocnite hapsiti zlocince ili nema EU niti MMF kredita, a mi cemo vas malo pohvaliti kako uspjesno saradjujete sa ostatkom regiona.'' Ehh jarane kako je prljava ova Europa.....
Vidim da si izostavio odredjene i vazne sate kako se sluzit inteligencijom. Da ti pojasnim, citav moj post je cisti sarkazam koji u drugu ruku i predstavlja opis same situacije. Ovo sto oni rade jeste mutljaza. Jako je ironicno to da neko ko je odgovoran za puno losih dogadjaja sad sprovodi ''pravdu''. Haj ako i ovo ne skontas onda se necu vise trudit.
Uhapse 0,0002% pocinilaca zlocina i genocida nakon 20 godina i odmah je Srbija primjer saradnje. Hebala vas i Srbija i onaj ko joj dade da postoji.
upravo tako to si odlicno rekao
"nisu nailazili na preveliki otpor" Takodje odlicno receno, protiv civila nije tesko ratovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)