Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik MEHMED B. meni prije 3 godine predavao tehnicko crtanje, dobro je doguro.
Hajmo sad opet svi zajedno: 1. Radoncic je palcenik srpski poturen bosnjacima da srusi nasu jednu lijepu bosni ui hercegovinu koju je alija nama begovima u amanet ostavio 2. palio je simbole drzave zastave predsjednistvo sto ni srbi mladic nisu uspijeli 3. radoncic se treba vratiti okle je i doso jer nama samo trebaju Bakir i Zalatko i psoteni džamijasi koji ce nas izvuci iz krize :DD More li ovako?
ama hebo vas on više. vipe pišete o njemu na klixu nego avaz.
Bradarić o smjeni ko .urva o poštnju... nekako mi idu zajedno
Tako je, POŠTENO je da Radončić bude smjenjen, baš kao što je još POŠTENIJE da vi koji ste ovaj narod opljačjkali i dalje nastavljate odete više....pa narod vas smjenjuje, već dva mjeseca na ulicama traže vaše smjene a vi ni prstom ne mrdate,i sad ključno pitanje opstanka ionako raspadnute i opljačkane zemlje jeste da li je POŠTENO ili NEPOŠTENO da Radončić bude smijenjen od vas NEPOŠTENIH ccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
OK - Bile su demonstracije i pobuna. Svi se slazemo -opravdane. Imam sad jendo pitanje: sta je ova vlast konkretno uradila da nama bude bolje da vise ne demonstriramo osim smjene Fahrudina Radoncica ali to mi mi nikako ne garantuje da ce u narednoj godini biti vise radnih mjesta i da cemo zivjeti bolje.
Ma SDP i ostala bagra je smijenjena u Februaru samo jos ne znate....cekajte Oktobar ako Bog da, pa ce vama govnima u parlametnu i ostalim drzavnim institucijama biti jasno....
Radoncic je lopovcina... Davno je on trebao svoju karijeru zavrsiti...
Radoncic je nakon onih dogadjaja sam trebao da podnese ostavku, a ne da se ovoliko vremena gubi na njegovu smjenu ... za to vrijeme mogle su se puno korisnije stvari uraditi.
Hajd nek je barem neko priznao posteno.
Procitajte Radoncic i SBB Potureni Bosnjacima: INTERNACIONALIZACIJA SLUČAJA RADONČIĆ Politička situacija u Bosni i Hercegovini dodatno se usložnjava 2009.godine kada na političkoj sceni dolazi do pojavljivanja Fahrudina Radončića i osnivanja njegovog Saveza za bolju budućnost (SBB), koji se smatra još jednim beogradskim projektom u BiH ---- http://www.ifimes.org/ba/saopstenja-za-javnost/ba/istrazivanja/bih-hapsenja-u-funkciji-tektonskih-promjena-na-politickoj-sceni-2013-07-30/#sthash.2Zcdg9m7.dpuf "iza izazvane političke krize skrivaju se mnogobrojni interesi. Jedan od njih je i pokušaj instaliranja novog bošnjačkog vođe. Taj projekt je započeo kroz proces osnivanja Saveza za bolju budućnost BiH (SBBBiH) i preko te nove političke stranke pokušaj instaliranja Fahrudina Radončića za novog bošnjačkog vođu uz pomoć (para)obavještajnih krugova iz Beograda i nekih drugih centara. Cilj instaliranja novog bošnjačkog vođe je omogućavanje konačne disolucije države Bosne i Hercegovine, jer je poznato da bez sudjelovanja bošnjačkih političkih vođa ta disolucija nije izvedljiva. Većini članova SBBBiH ta činjenica nije bila poznata prilikom osnivanja te političke stranke, tako je članstvo na izvjestan način zloupotrijebljeno za ostvarivanje tih ciljeva. --- http://www.ifimes.org/ba/saopstenja-za-javnost/ba/istrazivanja/ba/istrazivanja/bih-pokusaj-instaliranja-novog-bosnjackog-vo%C4%91e/#sthash.v3FAVRhP.dpuf
Nije poseto, vec neophodno!
Ali su se u.s.rali od SBB-a, Sad će Oktobar bagro lopovska kada RADONČIĆ dobija mandat da vas sve pošalje u Tasmaniju, pješice naravno.
Ali Radoncic ima podrsku kriminalca Covica!
Sto jest jest, Radoncic mora otici, i bolje mu je bilo da je sam napustio fotelju nego sada smjenom, a sustina je da nije radio i obavljao posao onako kako je trebao raditi, kako je trebao zastititi drzavu, presjednistvo i zastavu drzave!
hhahah,koje ti gluposti naprica.cuj stititi drzavu,predsjednistvo i zastavu.kao da je neko izvrsio oruzani napad.jadan je onaj ko se boji naroda.ako je izvrsen napad,gdje su onda napadaci?zasto nema organizatora i hapsenja?
Ma on je vec smijenjen
Smjenjen je najveći lopov Radončič još da odgovara za svoje lopovluke i kriminal pa za njim i sva ostala bagra na političkoj sceni!!!