Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zajednicka saradnja na planu unistenju bosnjaka
Idemo, riješite to, oslobdili smo se kočnica, sada samo pozitivno i naprijed
razgovarali da dođe \"legitimni Hrvat\" umjesto Komšića, kad je pošlo nek ide...
meni je lagum zakon. mozda on to sve i pravi iz sujete i bezgranicne zelje za kontrolom avlije, ali moramo priznati prvi put se nesto desava. dvadeset godina sda je fakat dosta. lagum konta ne mozemo pobijediti nacionaliste srbe i hrvate a koga ne mozes pobijedit ni vojno ni politicki ti mu se fino pridruzi. gore od harisa i sulejmana ne moze pa da imas dvije lijeve. jer valja drzat reket u ruci.
e bice nam dobro sa ovim vodzama iz sandzaka -
razgovor kuću gradi
SIPA izuzela dokumentaciju iz centrale SDA. Nezvanicno, sprema se hapsenje Sulejmana Tihica
Rjesenja najvaznijih pitanja za BIH nema bez stava Srba. Zato se ceka misljenje Dode. Pametni Lagumdzija to zna, a nekima ni nakon 20 godina to nije jasno.
Neka smo se mi riješili ublehaša iz SDA pa kud puklo da puklo
Samo nek nema Tihica....... koji je krao 20 godina
Sta ste zapeli za Zlatka, pogledajte malo Tihica i kompaniju sta su radili, unistavali drzavu, uredno primali platu za nerad, lopovluk.. Pustite se price o nacionalizmu, ovo je multinacionalna zemlja i treba ostati takva...
Ja se kao prvo ne prezivam Lljubić nego Ljubić i nemam namjeru sa vama polemisati. Mi samo hoćemo da smo ravnopravna stranka i da polovično predstavljamo pola jednog naroda i hočemo dvije fotelje, tri stolice i dva kauča. Ako SDP koji predstavlja manjinske gradžane ima nekoliko fotelja i osam kauča hočemi i mi.
Džaba što je islamofašista, bude mi žao tog Zlajoglua. Hajd što ga morade podudlati Čoviću, on je barem zgodan tip, ali sad mora i ovom starčiću. I polizati čmar, i još uživati u tom. Inače ga nema ni na mapi.
Ja sam glasala za SDP i opet cu ! A vrijeme će pokazati da nisam pogriješila
Ja sam glasao za SDP. I izvinjavam se. Jebiga, mislio sam da glasam za Željka Komšića.