Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da svi što su ovaj narod i ovu zemlju pokrali, na lijekove pare potrošili.. Dugu i tešku staros iz sveg srca Vam želim!
dosta više i ovog ortopeda
upravo tako, samo kod nas je ortoped bio ministar saobracaja i komunikacija...
Podavio nas svojom šupljom pričom, Pravi potez! U penziju i ne pričaj unucima da si se bavio politikom za dobrobit hrvatskog naroda.
Good Bye Charlie, dugu starost tešku bolest želim od sveg srca !
E,dobro se sijetio,ili mu je žena rekla da nije više nizašto!
kako može neko ovoliko ličit na krme...ustaša..
isto hijena izgleda , gadi mi se
Ide mrcina cuva svoju guzicu.!
PAPAGAJ,legalan i legitiman
Čuo sam da će Mercedes praviti nove modele samo za škutore. Kažu da će jedan model biti sa volanom na sredini auta, da može Hero izbaciti oba lakta kroz prozor. Drugi model kažu neće imati volan, da se prilagodi škutorima, jer on dok vozi jednom rukom drži mobitel a drugom kopa nos....
Isiti Stephen Hawking.
samo sto je stephan hawking jedan veliki um,
ja ja, a ovaj je tenkre skoro kao ivi miro jovic licno.
Ovo će tek biti hit-stranka kad je preuzme ovaj Raguž. Čuo sam priču od jednog škutora (on je s juga Hercegovine i zna tu okolinu), da su se dvojica Hera vozila u tramvaju u Zagrebu i da su bili nepristojni, pa je neka baba prokomentarisala:"Vidi fakina", a jedan Hero će ti njoj:"Nismo mi fakini mi smo Raguži"!
Bježi Ljubić. Otavlja predsjedničku funkciju od kako se počelo predsjednike hapsiti. (:
nemoj kornjaco, ostani do kraja......
Nesto je poružan na ovoj slici
e jes mu funkcija :D