Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"... te istakao da Srbija nema razloga da traži njegovog klijenta, koji je državljanin BiH, jer na teritoriji Srbije nije počinio nikakvo krivično djelo.\" pa nisu ni divjak, ni ilija, ni ganic pocinili nikakvo krivicno djelo na teritoriji srbije
mi ga trebao prodati hrcovima
hz dodjite u siroki ako smijete
SE RAZOCARAO U MAJCICU SRBIJU . \" ..jer više nije imao novca za boravak u Srbiji i liječenje, koje je kao strani državljanin morao da plaća. ..\"
Ma sta kazes razocarao si se u Srbiju ?
Bozidar + Jadranka Kosor = neprocjenjivo
vrijeme je da se Bosnjaci i Srbi izmire i da se obracunaju sa skutorima,jedinim ostrvcetom u europi gdje jos egzistira treci rajh! takodjer i da se povrati nas dio mora
Bozidara cijenim zato sto je bombardovao ndh-aziju Dobro dosao u svoju Bosnu Bozidare!!
Bog je VELIKI! Kada oni koji su do jucer,zakrvavljenih ociju krenuli u pohod unistenja Bosne u korist Srbije-SADA NE PRIZNAJU SRBIJU VEC BOSNU onda ne ostaje nista drugo nego da ponovimo: BOG JE VELIKI!!!
Neko uporno koristi ( m ) sreca pa nevrijedza hmhhhmmm !
Mama nece da mi prizna iz koje zemlje je moj tata unproforac
Nesto mi govori da ce ove -horde - popusiti zestoko.. A onda ce ko da vidim , po starom obicaju lijaba ,krenuti kmeka. i \'\'rip -anje\'\'. Pazite sta sam vam reko.
Zanimljivo je to kako je moguće da čovjek pređe u drugu državu (iz Srbije u BiH) iako mu je, kako se kaže u tekstu, srbijanski sud oduzeo lične dokumente. Zar su tako porozno naše granice, pa se zločinci šetkaju kako ih volja???
Za muslimane u Trebinju ovaj covjek nije bio los,,da nije njega bilo poginulo bi ih dosta vise i na tome sam mu zahvalan.
A sta radi ta granicna policija, kako je usao u BiH bez dokumenata, dali ce neko odgovarati zato? A sto se tice izdavanja nove licne, mislim da bi to bilo krivicno djelo da mu neko izda licnu, jedino sad sipa treba ga uhapsiti pa isporuciti srbiji ili hrvatskoj.
Nepismena st.oko, kaze se \"srPske\" ccccc s takvima, nema nama napretka jos 1000 god