Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mirnesi je najjaci i jedini posten..a narod za koji se on toliko bori je glup, pa to i ne vidi...zalosno...
MIRNES JE LJUDINA! SAMO IH DERI MIRNESEEE ...
Ja ne mogu da vjerujem koji je ovo INFANTIL od osobe, dno dna ljudskog roda, ološ. Neki dan Bajica, zove imenom najveceg c.e.tnik.a. Mirnes je DNO DNA LJUDSKOG RODA.
Hajde budaletino jedna ne brukaj bosnjacki narod na koji se pozivas. Dobro je nedavno rekao Bajic Mirnesu da je lud jer je izgubio osjecaj za stvarnost.Umjesto da ponudi neko rjesenje izlaska iz ove lose situacije u zemlji, samo primitivno napada sve oko sebe,ja sam siguran da se ponasa i prema svojim suradnicima (malobrojnim)ovako ili mozda jos i gore.
mrš gmazovi u rupu iz koje ste izgmizili