Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se Srpski jezik bude ucio u Sarajevu ,Tuzli,Zenici,onda mozemo pricati o uvodjenju Bosnjackog jezika u RS.Cuj Srpsku djecu u Federaciji ispravljaju ako kazu lako umjesto laHko,a njima smeta ekavica u RS.Nista od toga,zao mi djece i zloupotrebe za izbore,a roditelji zbog 200gr kafe svoju djecu ponizavaju,strasno.
Jasno je vidljivo da nasi politicari vec odavno ne brinu brigu o nasoj djeci,oni koji bi i brinuli ovi opstruenti iz SDA,HDZ,SNSD,Lijanovici ne dozvoljavaju i ona suti i trpi,a djeca nam svakodnevno sve vise propadaju.
Isto je vako bilo dok smo u mraku živjeli...ahaaa... bilo bi na horuk ,,, za 48 sati nova škola i gotovo... sad gledaj odakle je vedro
ko upali svjetlo hebem mu sve.