Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zelim da vrijeđam ali ako ovo njihovo sranje prodje vrati te nam ljiljane i onu nasu jedna si jedina.
E moj Hafizovicu da vi politicari imate m.da kao sto treba da imate bili bi cetnici manji od makovog zrna...pa sta ako smijeni OHR nekoga...pa sta na kraju krajeva dozvole da se tzv. RS odvoji...pa neka...mi cemo to da vratimo, evo ovako, homogeniziramo bosnjacko bice sto znaci da tog momenta Senad Avdic, Pecanin, hilmo, Lagumdzija i bilo koji drugi smrad leti naglavacke, zahvalimo se Lajcaku i licemjernom EU i potrazimo nafaku gdje neima ucjena...mi smo zrtva i ne treba trpjeti da nas zlocinci ucjenjuju...Proklet bio ko prihvati RS...trebaju se svi povuci odatle a ove smradove tipa Avdica , Lagumdzije tamo poslati ali ne da predstavljaju bosnjake nego SMECE sto oni i jesu!
Text himne \"jedna si jedina\" ne vrijedja ni jedan narod, cak ne spominje ni jedan narod poimenicno, a ipak su nasi izdajnici pristali da se tekst zabrani. Nema govora da ce Haris ili Bakir Izetbegovic ili Tihic ikada pristati da se vrati \"Jedna si jedina\" kada su vec obavili posao i ukinuli je. Nama samo osatje da je i dalje smatramo nasom himnom i pjevamo svugdje gdje stignemo bez obzira sto je polticari izdajnici zabranjuju. Pa i Srbi su pjevali \"Boze pravde\" i Hvtati su pjevali \"Lijepu nasu\" u komunizmu. Sto i mi ne bi pjevali \"Jedna si jedina\" u ovom hvo-catnicko-balijskom fasizmu.
treba mijenjati sto prije to boljeeeeee
vidi ti sto sestic zna himne pisati... a nama intermezzo napisao... ako ovo kod srba prodje sto mi ne bi onda vratili himnu jedna si jedina....