Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prc milojko....:))) VETO burazeru
@ pitar ćemo se pise zajedno!
mogu sa ovim svojim vetom samo dodiku popusiti kur..sad bi srbi trebali izbaciti i ove bosnjake sto su usli u vladu pa nek se zale ponovo.slusajuci lagundjiju nece imati ni pravo glasa a ne pravo na neku vlast
HETO MI STAVILI VETO...
opet SDA glumi patriote a sekundira im SBiH i SDP LJUDI PROBUDIMO SE KUCNUO JE TAJ ČAS KOGA SMO SE SVI BOJALI
Zašto bi Bošnjaci stavili veto? Ne moraju Bošnjake birati samo Bošnjaci. To se zove licemjerje jer u Federaciji su Bošnjaci izabrali Hrvata za člana predsjedništva i upravo je izgovor bio da ne mogu samo Hrvati birati Hrvata. Bošnjačko licemjerje već viđeno toliko puta. Ustavni Sud Republike Srpske vrlo lako može odbaciti ovaj veto jer nema ugrožavanja vitalnog nacionalnog interesa!
idioti jedni idiotski... najidiotskiji... vi nemate pojma koji ste vi idioti ne mogu da vjerujem da čak i razmisljate o ratu idioti jedni; ocigledno ste djeca koja sve sto o ratu zna je iz nekog holivudskog proratnog filma... idioti jedni; da ste prismrdili ratu ne biste ni izbliza tako pricali. U RATU SVI GUBE.
Ovo je prvi komentar u kome nisam na prvu otkrio kome pripada, ali pogadja \"pravo u sridu\". I ne trabunjajte o ratu, pogotovo vi koji o njemu znate samo sa TV-a. Nema rata, jer nema organizacije, koja ce ga zapoceti. Strane sile su ovdje postigle cilj, rasparcale i osiromasili zemlju i dobili hrpu malih bijednih drzavica, koje nisu opasnost za nikoga. Nema ni vojske, nema novca. Puskicama se ne ratuje. Neko mora pokazati dobru volju i povuci prvi potez. Recimo, KOmsic bi mogao pokazati da mu je Bosna vaznija od fotelje i dati ostavku i tako ukloniti kamen spoticanja izmedju Hrvata i Bosnjaka. Njegova funkcija je svakako samo paradna. A sta mislite da li bi se on odrekao fotelje radi Bosne, u koju se kune, a...
Srbe na vrbe. Jasenovac i Gradiska Stara!
Kako se ovu srbici smiju sami svojoj propasti, ko na Kosovu hehe Poliiii gaaaa Bosnjo hehe
ne kenjaj, allah je lucifer a islam sotonizam
BALYJE YE:BA:T CEMO ALLAHA U VAMA OVAJ PUT !!!
Sta reci. Hi hi hi hi hi. Glupe Mosnje, pardon Bosnje. Hi hi hi hi. Karaaaanje.
sto bi volio da se zarati, da mogu kidnut odavdje. pogani balkan i nas mentalitet, sve sto si napravio za citav ziovt, ostavio bi samo da naneses komsiji stetu. kakvi ste vi idioti, da bogda nam kakav zemljotres bio i sve nas pobio. i bosnje i srbe i hrvate.
@spremni IMATE I OD MENE PO DRŠKU Skutorija do Tokia !!!
Najbolje rijesenje za Srbe je hrvatsko rijesenje. Ali ne ono iz drugog svjetskog rata nego iz ovog domovinskog. Ono prvo je preofirno ali isto tako ucinkovito.
Ja sve neki he-be-ni politicki analiticari i poznavaoci istorije........kao pametno je nije pametno !!!!! Veto naravno.....sad cemo mi malo pr-cati sumsku genocidnu koja vec dugo pr-ca ovu drzavu a vi sto pametujete o nekoj podudarnosti srpske i hrvatske politike treba da znate da su one i prije ovdje bile podudarne pa ste ga popusili i jedni i drugi i vase.....podudarno separatisticke politike !!!!!!! Ovaj put cete ga tek popusiti........a ti Raso mozes svojoj babi guslati o toj nadnaravnoj snazi sumske.....nemoj sutra kad se zakuha da te stvarnost prenerazi i zaprepasti.......neugodno !!!!! SIKTER