Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Hercegovci nad muslimanima koji budu branili izdrkotinu Federaciju trebamo sprovesti genocid i etničko čišćenje, granatirati Sarajevo i u njoj ubiti 11.541 muslimana, od čega 1.601 muslimansko dijete, u Srebrenici pobit i ono sto je ostalo muslimana, , nekoliko desetina muslimana strjeljat na korićanskim i onda fino sprovedemo REFERENDUM da državni praznik bude dan kada smo počeli tamanit muslimane, da pjevamo i veselimo se, TO UPRAVO MUSLIMANI RADE
Nadhebavanje se nastavlja. Pa ce oni nama uzvratiti prvom prilikom, cisto da ne ostanu duzni (a masala imaju sirok dijapazon poteza na raspolaganju) i tako do konacne propasti svih nas.
Citam nesto komentare i razmisljam cast izuzecima ali dosta budala ovdje ima kao jedinstvena BiH a ljudi nas (srbe) mrze iz dna duse i na kraju pitaju se zasto se srbi zele odvojiti
pelevratimifris Lupetas gluposti☝️️ SRBE KAO NAROD NIKO NEMRZI AL SE MRZE POSTUPCI I DJELA STO SRBI SPROVODE.
@BOSNJACKAvizija500 Prvi ti koristis nazive đikan genocidas itd. i sada kao ti si miroljubiv
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ali HDZ prisustvuje...i sanjari kako bi to bilo kada bi i oni.
Zar njima nije jasno da su im taj entitet Ameri dali odnosno nastao u dejtonu...Znaci nije 25 god
25 godina srpskog ludila☝️️
I onda nas cudi sto su bosnjaci u RS-u "k'o gluha krmad". Eto neko ce vam iz Sarajeva doci i rijesiti probleme, a vi lezite.
25 godina genocidne politike !
http://sandzakpress.net/srbi-sve-ucestalije-prihvataju-islam
@BOSNJACKAvizija500 Ja pravo ne znam sta cu sa Bosnjama, Srbljima i Hrvatima http://www.telegraf.rs/vesti/1822789-muslimani-masovno-prelaze-u-hriscanstvo-islam-izgleda-ipak-nece-vladati-svetom-video Ovom prilikom cu podsjetiti na Krlezine rijeci "Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je tocak zapreznih kola historije slucajno prerezao na pola" a u ovo "Srbi i Hrvati" on racuna i nas a ti sam preispitaj u dubini svoje duse koliko je to tacno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)