Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa Ratzinger nikada nije nista potvrdio protiv Medjugorja. Ti nisi skontao o cemu on to prica, jer si jako povrsan i lijeno ti je citati. Upravo je Ratzinger daleke 1986 zaustavio lokalnog svecenika u namjeri da zabrani \"Medjugorje\".
da, da, da, bosna ... prvo, da se sjetim majke vodicu koji je gospodinu zaboravio objasniti da je bio i u HERCEGOVINI, a ne samo u bosni.... drugo, kako je ovo lijepo, jeste li mu rekli i da smo mi najpametniji narod i da imamo najljepse sume, wooow, sta je svarcvald za romaniju....sta je evropa za bosnu rosnu, sta je nil za neretvu.... oi da, vazno je da se ne zaboravi ko je kakvu krv prolio. ionako nikad nismo nista korisno ni pametno uradili, daj da se zapamtimo po dobro prolivenoj krvi, to je najvaznije da prenesemo drugima. nek se ne zaboravi krv. ostalo je nebitno, vazno je da imamo radi cega da mrzimo druge i sebe.
Prdi li ti mama kad se kupa ?
E sto se nasmija Nikada bolji vic u zivotu cuo nisam \"Bosna je primjer kako bi planeta trebala izgledati\" HAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA
Po nagovjestaju za ,Medjugorje da se tamo nalazi legenda iz 1981.god.da se tamo ukazala Djevica Marija -JE CISTA PROVALA I LAZ-i to je samo licni (dobar} potez dvojice Franjevackih casnika da podignu jako zaostalu opstinu,a to je potvrdio i sadasnji Papa xvi,za koju sam im ja jako mnogo zahvalan u tome ! Pozdrav iz\'REPUBLIKE SRPSKE\"
Ma pustite srbadiju, dobro Ado kaze, Turci ih jebavali 500 godina i vjerovatno imaju vise turske krvi od nas Bosnjaka...
smrdi sjeme vam se zatrlo.. blago li je zemlji koja vas gamadi nema. hvalim te boze da sam daleko od vas zlocinaca.
P.S... Ja zaista ne znam čime razmišljaju ovakvi hrvati i srbi, očito nemate zdravog razuma!!! Dobro je rekao Glavaš neki dan... \"SIJETE, A MOLITE SE DA KIŠA PADNE U ZAGREBU\", isto vrijedi i za srbe. Razmislite malo o tome!!!!!!!!!!!
Redovno posjećujem Sa-X, i SVAKI put, na SVAKU temu ugledam ove PATETIČNE, NEPISMENE komentare raznih \"RS-ovaca, HercegoWaca..\" i pomislim kako je njihov život zapravo jako MIZERAN!!! Zaista, koji normalan i zadovoljan čovjek SVAKI dan piše ove idiotarije??? Piše ga JADNI, NEZADOVOLJNI, PRIŠTAVI LUZER, KOJI DO ORGAZMA DOLAZI SAMO SVOJOM \"DESNICOM\", I KOJEM MOZAK FUNKCIONIŠE POPUT RETARDIRANE DAGNJE... TOLIKO JE NEZADOVOLJAN DA MU JEDINU UTJEHU PREDSTAVLJA SJESTI ZA RAČUNAR I \"POPLJUVATI\" ZEMLJU U KOJOJ ŽIVI!!! LOSERS WITH NO LIFE!!!
GROKCI POTURICKA KRMADI! DANAS JE IZMETSLAMSKI PRAZNIK RAZMAZAN KAD JE SVAKI BOLESNJACKI MUSLIMAJMUN GOVNIMA NAMAZAN! ZA TO VRIJEME POZNATI INTERNACIONALNI PEDOFIL I TERORISTA REIS CERIC TASLACI PETOGODISNJE DJEVOJCICE I DJECAKE DA BI BIO U SKLADU SA HALAHOVIM POSRANIKOM MUHAMEDOM PEJGOVNEROM KOJI JE TASLACIO DEVETOGODISNJU AJSU!!!
Hej domuzi Ja ovde u clanku nigdje ne procita da se pominje RS ili FBIH nego samo BiH pa se pitam imate li vi pravo da kvarite ovako lijep tekst sa svojim nebuloznim budalastinama i komentarima. Ova ce Bosna ipak opstati bez obzira koliko se drugi trudili da je potkopaju.
bosna je karina od drzave, to i malo dijete zna. u toj istoj karina drzavi su bosnjaci najvece karine. ne jeebbe ih niko i stisnuti su na jedva 25% teritorija i osjecaju se ugrozeni u (kako samo oni kazu) vlastitoj drzavi. vasa prava drzava-majkica je turska pa bujrum, opleti. ja uzivam jer znam da im je svima kao noz u oku kad vide one silne zastave srpskog i hrvatskog naroda u bosni i hercegovini. gledaju, grizu sebi jajca a nista ne mogu i ne smiju poduzeti...
Da se u Bosnu vratim, da me tuga MINE :D
E moje nepismeno magare, nikad nećeš naučiti pisati.
A sto laje ova vlaxadija ko no pascad! Idite, sikter u Rumuniju vlasi, nijeste vi odavle!