Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ne mora, nek ne izlazi iz kuce... Ovo je katastrofa... Prava zima... Jedino je lijep pogled s prozora...:D
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Da li će biti u funkciji autobusi na relaciji sarajevo-mostar sutra?
Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada od kuće možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. >>>> Za više informacija na mail: [email protected]
http://www.sarajevo-x.com/bih/najljepsi-je-sanelin-snjesko-bijelic-sa-stupa/120203115#
eh sto bi volio da RAD prekine cistiti pa da vidim kako bi vam onda bilo....puno mahalate uzmite lopatu ocistite ispred svoje avlije i uzivajte u ljepotama zime ;)
ne tacna informacija u Sarajevu ima 60 cm snijega a ne 24 kako su oni napisali
od sutra najavljuju +25
Čestitka iz Afrike: http://www.superposteri.com/zabava/sta-je-zima/ :)))
joj Alipashinka jesi papanka al prava papanka!!! Seljanko ne čiste Grasovci snijeg!!! čisti ga RAD papanko siđi sa motike ako u gradu zivis!!!
Ne razumijem kako pojedinci mogu sjediti kuci i \"gladiti m.u.d.a.\" cekajuci da im neko drugi cisti snijeg ispred ulaza.I Grasov-ci imaju dusu,imaju i oni porodice koje su jutros ostavili i izasli na ovom minusu cistiti za vase g.u.z.i.c.e.Kad ce jednom g.u.z.o.nj.e. shvatiti da nema hljeba bez motike,u ovom slucaju lopate?I ja sam zena pa cistim snijeg ispred haustora a ne cekam Mecku da me na frizuru vozi...ili se bojite da vam nokat ne pukne...sve vas treba s noge na nogu i natjerati da se protegnete malo,nego navikli svi na gotovo..ccc...ja slobodno mogu izaci pred svoj ulaz i reci \"cisto i lijepo moje Sarajevo\",a ne kukam da sam odsjecena,kuka samo onaj koji nije pljunuo u sake!
Ko je ovaj ljepotan koji počinje komentar sa \"hajde jaro\" - očekivao sam da ćeš koristiti zavičajne izraze tipa \"pajdo\" ili \"prika\" U svjetskim metropolama građani sami izlaze i čiste snjeg, a u našoj metropoli to ne rade pošto je 90% stanovnika naše metrople (uključujući tebe i ostale, \"jare\", \"pajde\" i \"prike\") POBJELGO od snjega i prilikom \"migracije\" su vam rekli da se ništa ne radi i da će sve država raditi (a tu istu državu svakako i vode \"vaši\" zemljaci\". Dok su moji sugrađani vodili ovaj grad ljudi su samoinicijativno čistili ulice od snjega (to je bilo prije 1991. god dok nisam ni sanjao da će gradu struktura biti u potpunosti promjenjena) - a danas kad ga vode \"jare\", \"prike\" i \"pajde\" onda je to neizvodivo. Ja svaki dan čistim ispred svog haustora, ali svaki dan, i sa ili bez tvojih seljačkih komentara i dalje ću čisititi snjeg ispred haustora u kojem živim, jer to rade svi normalni građani.
a ljubinje se ne spominje 20
ma okovani (zakovani) smo mi svakako i bez snijega za ali za dno...
De ba lopate u ruke i hajmo vani...:)
Kazu u RADu 180 radnika cisti snijeg. More bit al na Majevici.