Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko samo kasnimo, barem 15 godina, ali eto bolje ikad nego nikad.. Sretno kontrolori, pazite samo da ne uhvatite koji NLO na nebu ;)
Avdagicu, znas li ti uopce sta je kontrola letenja ? Nisu to pravnici ekonomisti salterasi ili kancelarijski misevi. To je nesto sto svaka zemlja treba, cak je i deficitarno kod nas. Nije to nikakva administracija. I ako malo istrazis, naci ces da je BHDCA jedina institucija koja sama sebe finansira i jos ubacuje suficit sredstava u budzet. To sto si ti zavrsio pravo sa jos 7000 studenata, sto se desava hiperprodukcija \"advokata\" i sto si bez posla, to je druga stvar.
Bio je konkurs ali bez obzira na sve usli su oni koji su imali stelu,a na svaku Zalbu odgovarao je licno menadzer Gavric: "Mozete se zalit kome hocete." U prevodu zali se upravi vodovoda. Neki nisu ispunjavali ni osnovne zahtjeve konkursa,Filip nije bio drzavljanin BiH ni kad je bio primljen.Do sad je to vjerovatno postao.Dok se lista slanja testiranja u Beograd prosirivala tacno do sina jednog od tehnickih direktora. I onda na kraju se pojave samo likovi na papiru koje niko nikad nije vidioSamo kod nas jos moze biti stela za oblasnog kontrolora leta.Ali navikne covjek na sve gluposti u nasoj drzavi. Ova zemlja je osudjena na propast.
Kako ste se provodili u Beogradu dok ste se školovali? Jel bilo nekih treba? Čuo sam da su Beogradjanke baš dobre i da vam je jedna došla glave, ali šta ćete Beograd je Beograd.
http://www.facebook.com/reca.meca.seca?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=409861565747932&set=a.157185114348913.38030.157033967697361&type=1&theater pileca, a ne svineca.
Osim sto regulisu letove, regulisu i probavu. I nemoj da se vracaju, najljubaznije ih molim. http://wannabemagazine.com/negde-na-dnu-srca/ evo im jedan kokosiji, da ne budem nekorektna.
Ma bravo za ekipu koja je izdrzala sve ove godine, koja je uspjela doci do kraja! napokon dokaz da se i ovoj i ovakvoj zemlji moze nesto bez stele, da mozes uspjeti samo ako si dobar!!! Bravo! a dezurni roncatori...ma samo vam ovo i ostaje, da roncate po portalima!
samo PRVA klasa zna koliko je trnovit bio put do ove zvijezde... ljubomornim dusama niti mozemo niti hocemo objasnjavati... ipak cast je biti PRVA klasa... prva uvijek ostaje prva...
Nek je Mirnes Ajanovic svoju kcerku ovdje ubacio.
Jedem gov.na po kućama, jeftino
BAKIRE IZDAJICO NISMO SE ZA TO BORILI DA NAS GENOCIDNI I SMRDNI SRBI OBUCAVAJU I POPRAVLJAJU AVIONE >STO IDES U PAKISTAN KOD BRACE KAD NEMA NISTA OD MUSLIMANSE DEKLARACIJE IZDAJICO !!
FUJ, OBUCAVAJU SE U BEOGRADU UMJESTO U PAKISTANU. PA JEL SE ZA OVO BORIO POCASNI DOKTOR TERORIZMA BAKIR IZMETBEGOVIC ? UZASSSS!!!!
JA ZELIM DA LETIMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIDIS DA JE ALBANIJA IZA NAS !!!!
sad kad se zabije avion u bosmal to ne smatrajte teroristickim napadom vec navigacionom greskom
@Srbo Srbic - Nije g.ovno, neg se pas posro.
Mnogi su ovdje neupuceni i povrh svega besposleni pa pljuju po svima i svemu...kontrola letenja sama zaradjuje pare i sebe finansira, te sa placanjem poreza puni drzavni budzet...konkurs za posao je bio davne 2005, objavljen u dnevnim novinama, i svako je imao mogucnost da se prijavi...svaka cast svima koji su izdrzali ovih 6 godina obuke te istu uspjesno zavrsili!