Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa nacionalnim strankama nećemo nikada ući u EU. Ko bi normalan primio razjedninjene, posvađane, neuređene, korumpirane, siromašne, neuređene itd. To je kao da neko primi zapuštenog i prljavog klošara u svoju kuću da živi sa njim.
Sve se ovo moglo i ranije. / daleko ranije / ali.... valjalo je se nakrasti prvo heh...
bh je jedan obican cirkus od drzave
Ako ju i prihvate..prihvatili su i svoju propast..dohakaćemo im sigurno..
Ovi su se vidili u nekom talu predaje za clanstvo EU .... Hoce jos da kradu , nikad dosta kretenima !
Prvo reforme pa onda aplikacija za pridruzivanje u EU, a ne obrnuto. Ovo je samo bacanje prasine u oci... Haj sto nama obecaju da ce nesto promjenit, mi popusimo, al zar ce i Eu popusit tu pricu.
Posebno naglasi kako posjedujes kucu od 5 000 000 KM koju si uredno zaradio, kako si bio po zatvorima i kako je Bakir legalizovao nepotizam, to su prave EU vrijednosti
Posebno naglasi kako posjedujes kucu od 5 000 000 KM koju si uredno zaradio, kako si bio po zatvorima i kako je Bakir legalizovao nepotizam, to su prave EU vrijednosti
Mi smo vec u EU PO CJENAMA
jesi upamtio, Merhaba asker!
šanse da nas prime ko i moje da predam aplikaciju za SAD drzavljanstvo u Isilovoj majici...dosta je njima njihove sirotinje...
Pa svako moze predati aplikaciju, bitnije ono sto treba uraditi BiH kao drzava, ali sve sto ce uraditi je da ce na osnovu ove aplikacije morati da okrene guzu EU i njenom uvozu u BiH, a time ce unistiti i onako losu bosansku ekonomiju. Najvise od ove aplikacije ce profitirati Hrvatska, a to cete se uskoro uveriti kad pocnu poljeprivrednici da vam izlaze na ulice.
> "naša država mora usvojiti mehanizam koordinacije te izmijeniti Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU u dijelu koji se odnosi na tradicionalnu trgovinu." trebalo je glasiti "te izmijeniti babine sinove, nepismene, neskolovane i lopove iz vlade i direktorskih pozicija postignute nepotizmom i lopovlukom"
takoje Čova, ti si jedina svijetla tačka BiH
Pozurili da predate, a malo toga uradjeno, brzo ce vam je i vratiti