Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovo se javio Bosić. Jedan mizerni crv bez imalo hrabrosti. Gdje je smanjenje cijena telekomunikacionih usluga? Jesi li smaknuo Dodika? Što mu ne izađeš na crtu? A za prijatelje iz Federacije koji likuju ovom političaru, samo da iznesem malu informaciju. Bosić, u ime stranke SDS, skuplja novac za plaćanje advokata u Haagu... Vaš problem je što su to advokati Ratka Mladića. Naš problem je što su te pare nestale bez traga.
Dudukov SNSD je ruralna, da ne kažem seljačka stranka ( kao i SDA uostalom ). U urbanim sredinama se seljaci teško snalaze i u konačnici završe loše - kući se vraćaju . . .
Prava.. BRAVO PatriJote gdje su bivsi giganti .... pokrali ste ih a sad narodu gradite trzne centre...
Nama ne trebaju ljudi sa karizmom ( kod nas su to najveći manipulatori), već upravo ovi o kojima Bosić govori. Ništa slova, samo lova, tj koliko novih radnih mjesta. Dosta je šuplje!
Dragi Bosnjaci, bosanci, muslimani, dobri bosnjani, gradjani, komunjare, begovi ajani i ostali. Sad ce zrinjski da vam otpjeva jednu lijepu domoljubnu pjesmicu Tebi na dar dizem casu vinu, zapjevajmo sad onu iz davnina Kome bi sumilo more moje sinje da Hrvatske nije, da Hrvatske nije Kome bi svirale moje mandoline da Hrvatske nije, more moje sinje Kome bi sumilo more moje sinje, da Hrvatske nije, da Hrvatske nije Kome bi svirale moje mandoline da Hrvatske nije, more moje sinje Sve sve to dobro zna moja dalmacija, sve sve to dobro zna moja dalmacija Na jarbolu tvom vije barjak srece, cuvamo ga mi mjenjati se nece Pozdravljam vas iz hrvatske hercegovine , navratite na prsut i vince
???
jel se ovo Dodik zeza ili je pokusava biti covjek?
ne kazem da nije dao odmjerenu i lijepu izjavu ali mi ovo ne lici na njega uopste
ne bih se bas slozio, jedino u slucaju da su instrukcije stigle iz moskve ili eventualno iz beograda