Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa bosicu nije 92 ko te tjera,ko vas je tjerao 92 opet se srbi prave zrtve krivih drva i bosicaaa nikad nestati
procitaj islamsku deklaraciju,pa onda pisi ne ocjenjuj po naslovu
Ko se jednom napije sa drzavne pipe taj iz Sarajeva ne ide
Bosiću, račun ti je bez krčmara. Slavuj je rekao da nebi napustio posao na kome je u Sarajevu nikada, takođe i još oko 7000 Srba koji svako jutro dolaze na posao u Sarajevo, uredno primaju pozamašne plate. Novac ti je sada najveći patriotizam!
NEMA VISE JNA CETNICKE AL ZATO IMA OLUJA 2 TRAKTORIJADA 2 A BOGAMI I MAESTRAL 2
Ne kaze se beze "ugrozen k'o cetnik". Jest brate, kakav triton koliko ste ugrozeni. Ali ugrozeni ste jer ste glupi i birate svjesno svoju nacionalisticku gamad,koja vam gace sa guzice skida..vi ste mutavi a ne ugrozeni! Ni kod nas nije najbolje,ali bar velika vecina nije nacionalisticki nastrojena,tako da smo pozitivniji. Dragi nasi prijatelji iz RS-a (ovi normalni) ne dajte da vas unistavaju Bosici,Dodikovi i ostala bagra!!
Ma jok,najbolje da kmece i kukaju
Da nisi zalostan,mozda bih se i nasmijala na komentar
Nema povratka cak i platu cemo podizat u bankama u RS-u
"Nema povratka cak i platu cemo podizat u bankama u RS-u" - E to će biti MALO MORGEN!
A gdje ćete to kad odete? Je li za Karadžićem? Pa mnogi su zaslužili, samo ostavite narod na miru.
Medjunarodna zajednica je Dejton napravila.Sve dok se ne Postuje Bosna kao drzava i dok se ne postuju odluke ustavnog suda,nema pregovora o tome...Jel to medjunarodne sudije pomazu Bosnjake ne oni samo postuju pravdu koji djikani ne vide i nece da vide...
I Srbi imaju svog Salkica. Obojica lijepi ko slka!
ne znaš ti bosiću gdje ti je glava, gdje ti je rep. kad bi otišle strane sudije iz BiH ti bi prvi bio uhapšen po naredbi Milorada Dodika. patite narod bespotrebno, siđite s pozicija i dajte ljudima koji hoće da rade da nešto naprave. vi ste svi zajedno smeće historije
haaloo djikani Niste samostalni jel vam to jasno !?
Odgovorio bih ti al ne pisem klinastim pismom,djikane
Hrvatski da,srpski ne! ja to i ne Poricem
Ma Srbi mogu kurcem svirati. Ustavni Sud i stranci rekli svoje, a vi kako god hocete. Kada ce oni skontati da uvijek popuse na istu foru? Nesmije ovdje niko odbiti strance i tacka. Srbi su to pokusali pa su izgubili 2 regiona svoje drzave, a na cekanju je treci (Vojvodina)
je li stigla teletina iz Poljske..:;)..?
Bosiču ne seri i ti. Ovo je sam bacanje prašine u oći cijeloj javnosti. medijsko nadje....nje, kako bi sakrili nerad institucija, ili još gore kako bi sakrili nešto puno bitnije sto se usvaja iza zatvorenih vrata. Znači zavadi pa vladaj. kad god ovaku neku halabuku dignu znajte da se nesto bitno desava iza kulisa...
Bosicu..upravu si..bakirici i zapad zele da srpski lideri urade nesto ko 91.. I onda ce nas zatrpati propagandom.."sprema se 92 ponovo"..i eto rata koji zapad prizeljkuje..da se raskusura sa srbima u rs..
U tom gradu i Sarajevski dijalekat je mrtav osto kockasti grad rodjena djeca u gradu sa IB dijalektom zovu sebe Sarajlije znaju samo vozdra reci ta imaju zesce i odmene VOZdra !!!