Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjani su se ujedinili i pomogli jedni druge...kao sto se pomazemo u kada je neko bolestan jer to nase institucije ne rade,pomazemo jedni druge u svim mogucim situacijama.ne mogu reci da i pojedini politicari nisu bili uz gradjane,ne mogu da ne pohvalim Niksica za sve sto je uradio od prvog dana poplava..Ali rijetki su,veoma rijetki..
Ma uvijek ti je bilo uzdaj se u se" i u svoje kljuse....
Bosic se samo bavi politizacijom umjesto da pomaze ljudima na terenu.
Gdje je Predsjednik Federacije Zivko Budimir?
SVI ISTI,,OD ZLA OCA I GORE MAJKE"...
MISLIM DA SE BI, VIJECE MINISTARA AKO HOCETE, TREBA ZADUZITI ZA JEDNO 100 MILIONA EURA, AKO TREBA I VISE DA, ODMAH I SAD, KOJE CE UTROSITI ISKLJUCIVO ZA OSPOSOBLJAVANJE JEDINICA GORSKE SLUZBE U KOJU BI SPADALE I ZRACNE VATROGASNE JEDINICE OD JEDAN ILI DVA KANADERA, PLUS NABAVITI PAR AMERICKIH ILI EU HELIKOPTERA ZA SPASAVANJE, PLUS OSPOSOBITI JEDINICE ZA GORSKO SPASAVANJE U SVAKOJ OPCINI U BIH KOJA BI IM BILA NA RASPOLAGANJU. UPOREDO S TIM, UVESTI POREZ ZA VISOKE VODE, IZ KOJIH BI SE FINANSIRALO GRADNJA NASIPA GDJE GOD TO TREBA I NE SAMO TO, NEGO DODATNIH ISPUSNIH CIJEVI ZA HIDROELEKTRANE, JER JE OCIGLEDNO NEKI DAN BILO, DA JE JOS MALO VECA VODA BILA, A BITI CE U NAREDNOM PERIODU SIGURNO, DA BI PUKLE MNOGE BRANE KOJE DRZE OGROMNA HIDROAKUMULACIONA JEZERA, JER NEMAJU DOVOLJNU PROPUSNU MOC, PA DOLAZI DO PRELIJEVANJA. STO ZNACI, BRANE NA AKUMULACIONIM JEZERIMA, NE SAMO DA TREBA PODICI, TACNIJE IZGRADITI IH VISE NEGO SU SAD, NEGO TREBA IZGRADITI DODATNE CIJEVI KAKO BI IMALE VECI PROPUST!
...odavno znamo da je ovo država u službi vlasti, a ne građana...da imam živaca muljat sa porezima, tačno bih vam ga sa ponosom uskratio...i dao nekom ko se neće k­určit sa audijima i ostalim luksuzom za dvopadežne đikane.
Gradjani nisu polozili glavni ispit a to tek treba da naprave na izborima tako sto ce vas SVE REDOM DISKVALIFIKOVATI a do tada su samo ovce koje kad se nadju u kakvim katastrofama snalaze se kako znaju i umiju a placaju ljude koji bi TREBALO DA SE BRINU za njih tj za stanovnistvo jedne drzave cija je populacija jednog veceg grada u razvijenijim zemljama.
"Formiranje istražne komisije ovog parlamenta o ponašanju institucija u vrijeme poplava i nakon poplava." Ovo treba podržati! Radila je vojska i sigurnost preko operativnog centra i sektora za spašavanje. Ostala ministarstva nismo primjetili da postoje.....
Bosicu reci nam nesto novo......
Insitiucije nikad ne poloze ispit ali nisu svi iz institucija zakatali ! Podsjetimo na ministra Lagumdžiju koji je od pocetka trazio pomoci i nalazio istu !!
A šta je našao?
svakako svi trebamo odati priznanje ministarstvu odbrane bih i oruzanim snagama koji su irdili nadljudski posao. svaka im cast. bosica i ovu dervoz necu ni da spominjem, svi znamo sta su oni radili, tj nisu radili.
Kad će više političari shvatiti da upravo zbog toga što iz godine u godnu padaju na ispitima, došlo je vrijeme da se ispišu iz škole vođenja države jer su-NESPOSOBNI!!!
Imal gdje SBB-ovaca ? Jesul oni sta poduzeli ? Sumnjam da jesu !
Ima pojedinaca koji su na vrijeme i konkretno odreagovali, dok ima i onih koji nikako nisu djelovali, medju njima i ti Bosicu spadas, tako da nemas pravo da ista govoris.
Insititucije ne mogu poloziti ispit zbog takvih ako on!!!
SBB-ovci samo traze pauze, toliko o njihovom radu.