Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast razrednici
balije, ustaše i četnici na haparatima :) razrednoj duboki naklon, svaka čast gospođo!
Nije više Bosanski Novi, nego Novi Grad, nažalost. Dodo i njegovi su se pobrinuli da izbrišu prefiks bosanski iz naziva svih općina u RS-u. Samo još jedan od načina negiranja svega što ima bilo kakve veze sa BiH. Jedino što se ne mogu načuditi što nisu promijenili naziv Hotela Bosna u Banjoj Luci.
@losblancos Šta si ti sada oko toga sekiraš? Priča je, prije svega, o ovoj razrednici iz Donjih Agića. Stvarno nam je kod većine vizura sužena i usmjerena do iracionalnog u smjeru nacionalnog. Eto, piše Bosanski Novi i za mnoge će tako i ostati.
@ADLER Pa ja bih iskreno volio da bude opet Bosanski Novi, ali ako mi (iz Federacije) tražimo od njih (iz RS-a) da poštuju i primjenjuju Ustav BiH, onda moramo (opet kažem nažalost) i mi poštovati Ustav i zakone RS-a, prema kojima se ta općina više ne zove Bosanski Novi, nego Novi Grad. To je isto kao kad se od Hrvata u BiH npr. traži da ne koriste neustavan naziv županija umjesto ustavnog kanton, jer u FBiH ne postoje županije nego kantoni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kraljica
Naklon do poda, svaka čast...
Svaka cast!
ovo na sliki je škola branko ćopić ali u hašanima. inače, branko je išao u ovu osnovnu školu.
Stoka retardirana bi rekla da je pichke davala kako bi to osigurala.
mislim da to nikom nije palo na pamet.. ali si ti to ipak rekao.. sto bi te po tvojoj definiciji cinili stokom retardiranom
@<!-- O yebo vas dan alaj odmah pogrešno protumačite. Ja ovo napisah jer sam mislio da će takva stoka naići na ovaj članak,najbolje da ga nikad ni napiso nisam al' štaš sad,moreš me yebat..klix nema opciju "izbriši komentar"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka joj čast
sve pohvale