Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ima u Medzugorju nista ali svi u americi znaju gdje je to,razmislite.
ne pise se tacka iz dr nema tacke iza skracenica koje zavrsavaju zadnjim slovom te rijeci
Raja svi mi lagano poglabajte k..u..r..c..a, Samir Osmanagic
semire pa doooooooooklllllllllleeeeeeeeeeeeee
ha ha ha ha ha ha naso Samir ublehasa kosto je i sam. pa sto papak ne ode na vrh \"piramide\" i ne kopa dok ne dodje do spica . kad to uradi ja cu povjerovati. ima 2 miliona besposlenih bosnjakisatanaca pa nek angazuje barem hiljaditi dio. ima da je lopatama otkopaju za dva dana.
http://www.google.ba/search?client=opera&rls=en-GB&q=daorson&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
Tutan Sabljas ll Sjekac
Vi ste privukli paznju svijeta, nije da niste. Al ne postojanjem piramida, nego postojanjem-gluposti!!!
Ja bi prije reko da je glup onaj koji ovo ne podrzi,ne radi se o tome ima li tu sta ili ne,nego se radi o tome da koliko toliko privucemo paznju svijeta,a vec smo,jer svi mediji u svijetu su objavili tu vijest o piramidama,znaci iskoristiti strane turiste koliko mozemo,posto vidim da ima dosta komsija koji se ubace pod imenima Bosnjaka da bi ispljuvali Semira,tako ste providni jadovi da nemozete gori biti,crknite od ljubomore,ah zaboravi jel ono istina da se u Medjugorju prikazala sveta Marija? ni Vatikan vas ne podrzava ,al ja vas podrzavam,bez obzira istna ili ne cjedite zapadnjake koliko god mozete,1 milion ljudi godisnje,nek ostave svi po 1 marku to ti je milion maraka,e tako treba i piramide podrzati,istina ili ne,to je nebitno u ovoj prici,mi sami sebi ne zelimo dobro,zato i jesmo tu gdje jesmo,ustvari NIGDJE!
Naslovi knjiga govore sve ...
Priča se da imamo i nafte pa je niko neće da kopa. Znači bolje nam je da svoju energiju i vrijeme trošimo prekopavajući brda kod Visokog. Eto tu leži naša inteligencija i smisao za praktičnost!
Piramide 100% a Bosnjaci su najstariji narod na svijetu. Znam da boli ali heb ga tako je sa istinom. Samo ime BOSSna govori sta smo i ko smo a takodje ime SERVija ili CURBAtija govori sta je ko je i gdje je. Pozdrav svima!
Jadni i glupi narod... Gomila neradnika...
Idioti su uvijek podržavali idiote, a i piramidioti druge piramidiote.
hahahahahahahaha, koja komedija od drzave i naucnika...ufatite se lopate i 3 dana kopajte pa cete jal nac jal nenac...