Pijane ambasadorke
0
Bosanska viza za Natašu Vodušek
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad su se nase ambasadorka i pomocnica kurac-palac u Londonu pobile u officeu, nikom nista, niste osudjivali i pozivali da ih se povuce sa radnog mjesta nazad u Bosnu i postavi neko kulturniji. Eto, niko ne valja, samo smo mi super, kod nas nit\' ko pije, nit\' se ko bije, nit\' se ko jebe u pakash, nit\' ko smrce bijelo, nit\' smo bezobrazni, nit\' prolazimo kroz crveno. To su nam Slovenci i EU donijeli sve.
nije nju muz dzabe udaro! kurva! mrs iz bih
U kakve ti kasike gledas? Ili mozda razbacujes grah?? Ili je mozda kriza ove godine pa gledas u rizu?? Ajd brzo brojevi lota za sljedece izvlacenje ili mozda dobitni listic za kladionicu?
@trtamrta, idiote! Ovo nije vijest koja prodje slijedeceg dana! Sto tebe ne pokupi ova pjandura pa da tebe i tvoje vec slijedeci dan okarakterisemo kao \"vijest od jucer\". Daj samospali se majke ti!
Joj Asime, ne pismen si do jaja! Ajde nam reci u koju školu si išao? Ovako piše moja sestra od 8 god., da ne lazem, mozda za nijansu bolje...
Ovo mi je malo patetika koliko se naglasava JADNI BOSANAC!!! Mogao je biti i Englez, Kinez, svejedno je. Zasto je Bosanac jadan? Tekst podrzava bas slovenacki (i uopste Balkanski) klise o Bosancima. Radi se samo o tome da je ona (vjerovatno?) kriva i da to treba osuditi. Ne razumijem sta treba da znaci ova recenica: \"Treba osim toga mnogo više cijeniti život jednog običnog čovjeka, Bosanca...\" Skandalozno!!! Zasto treba bilo ciji zivot vise cijeniti nego neki drugi? Wow!
Za koristnika @Oo Asime (teci komentar): Odakle si ti šljeg\'o? Jel boli kad hodas asfaltom? Znam da nije kao makedam, ali jbg jarane ... ne moze ti biti sve kao u tvom selu!
Slovenacki proizvodi, koji su vecinom losi plagijati austrijskih i italijanskih proizvoda, govna su koja jos mozda kupuju samo Bosanci, vjerujuci i dalje tom glupom mitu napumpanom u socijalizmu, kako ti proizvodi imaju neki kvalitet (a dosta ih nije ni proizvedeno u Sloveniji, vec kupljeno u Kini i slicnim zemljama, pa im prilijepljena etiketa slovenackih firmi), dok na ostalim trzistima, ne samo na trzistu EU, ta govna nemaju nikakvu sansu kod osvjestenih kupaca.
Vodusekova predstavlja pravu sliku odnosa fasisticke Slovenije prema BiH i njenim gradjanima i tome pod hitno treba stati u kraj. Domaci politicari koji se oglusuju o ovo zlodjelo prave sebi vecu stetu nego sto im ova sutnja moze donijejti korisiti. Potreban je pritisak javnosti da se bar u ovom slucaju stane u kraj kriminalnom i nasilnickom ponasanju slovenacke drzave, njenih diplomatskih predstavnika, ali i kompanija koje decenijama pljackaju bh gradjane i poput Vodusekove sa nevidjenom bahatoscu odbijaju svaki pokusaj da vrate opljackano. Tajna ekonomskog razvoja Slovenije - stravicna pljacka susjeda!
Slušaj ti trtamrta ili kako se več zoveš.Nijaz ne samo da ne konzumira bijelo nego taj čovjek ni ne pije jer ga lično poznajem a tebi želim da ti se neko blizak nađe u što sličnijoj situaciji pa da se sam staviš u dilemu da li je taj neko tvoj možda konzumiro bijelo.
Ovakvih tekstova nije dosta i svaki sat, a ne samo svaki dan, sve dok ova pijana kucka ne bude snosila krivicnu odgovornost za zlocin koji je pocinila, a slovenacka drzava obesteti naseg nastradalog sugradjanina i izvine se svim gradjanima BiH za kriminalno ponasanje svog diplomatskog predstavnika! BOJKOT SVEGA STO DOLAZI IZ FASISTICKE SLOVENIJE!
A gdje su vehabije i pederi u citavoj prici???
ma kakva nasa milicija..ja sam prije mjesec i par dana imao sudar, frajer mi sa trotoara izletio na glavni put..dodju ti oni i pitaju..hocete li se dogovorit ili da pisemo hehe jao autoriteta i srece..al et nagodili smo se..i osiguranja su k arina,nemas sta ocekivat A ovu cuposu iz slovenije treba zaklat onako kako mi to sa juznijeg dijela balkana najbolje znamo
zar je to nestalo tema il\' inspiracije? pa ovo je vec toliko puta oprano..... daj nesto sto ne znamo.......sinoc je bio isti clanak, samo sdp osudio...vjerovatno ce i vkbi ubrzo osuditi...i nikom nista a gdje je policijsko izvjesce? imamo li dokaz da je ona bila pijana? imamo li dokaz da je nijaz proletio kroz zeleno ili crveno? dajte ljudi....najobicnija saobracajna nesreca....na kojoj se vidi da nasa policija nema pojma.... niko od nas nije bio na licu mjesta da uzima uzorke krvi il urina.... a ko zna, mozda su i nijaz i natasa bili na bijelom? hajmo par clanaka o tome sada....