Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je bosanska kultura, a ne djevojke zamotane ko arapkinje,
Da su dimije samo kraće.
samo se druzite nista ljepse od toga
Krasno. Nego zbog čega se javno ne oglašava niko iz PIO/MIO F BiH da objasni penzionerima rada zbog čega još nisu dobili svoje 40 godišnjim radom zaslužene penzije/ mirovine. Problemi sa punjenjem novca za isplatu penzija su bili prisutni i ranije ali penzije su se isplačivale uredno. Zbog čega se kriju razlozi i krivci za neurednu isplatu penzija u 2015. godini, gdje se sa ovom zadnjom penzijom koja se još nije isplatila večini penzionera rada prekardašila svaka mjera. Šta rade predstavnici penzionera u federalnom udruženju, kome ti ljudi služe i za čiji račun zataškavaju istinu o krivcima ovakvog stanja i zbog čega se niko ne javlja kroz sredstva javnog informiranja da obrazloži zbog čega se reklo na zvaničnom veb sajtu PIO/MIO da isplata kreče od 06.03., a ni do današnjeg dana nije isplačena ni trečina mirovina.
ovaj grad me uvijek posjeti na "fabriku za proizvodnju nista" :)
Prepoznah Dinu Merlina i Maka Dizdara, koji oksimoron :)
ko je naslikan na novcanici od 10 KM? :D nastavi pijesmu :D imam oko za detalj :D
Konvertibilni maraka. Konvertibilni. Nema slova h. Je li to fakat ispravno po sadašnjem Halilovićevom pravopisu, ili je i onaj što je sastavljao pitanja na tom kvizu u Utrechtu također otišao iz BiH kao vrlo mali ?
meni je sega ono 'naslikan' nismo se shvatili rumplocice nikad te nisam voljela :D ljepila si se za zube
PRIKAŽI ODGOVORE (4)