Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna ideja. Postaviti policiju na svakoj cesti odmah na ulazu u Federaciju iz rs i zaustavljati svaka vozila i kontrolistati ima li migrante. Vozace hapsiti, a migrante vracati u rs. Za mjesec dana dodik ce moliti da postavimo naoruzanu vojsku na granici sa srbijom i cg.
@Enticer ma nema vracanja , nasa policija ih stopira u mjestu, a njima nije cilj nazad vec opet prema Bihacu, tako da vrijeme za nas radi....
Ma ne smije niko progovoriti da je protiv ilegalnih migracija, odmah se digne obojena revolucija nevladinog sektora koji dudla tu soroševu sisu.
@Spiders upravo tako.....veliki su novci u igri da bi neko sprijecio ovu rutu.
Svako je mogao zaključiti da zabranom ulaska u USk migranti nemaju kud već moraju ostati na tzv. entitetskoj liniji. I sad kad krenu mrazovi i ona unska hladna magla nema šanse da ih se tu zaustavi. Oni će pustošiti okolne kuće i imanja sve do Krupe. Naravno, tamo ih tek čeka belaj jer niko neda na svoje! Biće tamo svašta!
"...Krupljani nasi...ako vam samo jedan uspije kroz vasu opcinu proci i uci u Hrvatsku i dalje...nikad ih se rijesiti necete...zato mjere koje ste donijeli trebate jos vise poostriti..."
Nije uredu da migrante iz cijeloga kantona dovoze u ovu opstinu kada migranti u USK dolaze i sa drugih opstina koje granice sa RS-om i Hrvatskom.
Zar to nije drzavni udar kako mektic kaze kada nisu htjeli migrante u Salakovcu?
Kanton prvo donese mjere koje krse drzavni zakon pa onda opstina donese odluku koja narusava kantonalne mjere. To je BiH cirkus.
Moze li se jednom desiti da dva entiteta suradjuju da bi se problem rijesio na drzavnom nivou? Da se udruzimo makar u rjesavanju problema uzrokovanog od strane migranata, bjelosvjetskog olosa?
@fbUser1561407577 moze ali je RS-u uspjeh ako oteza Federaciji drukajuci njoj migrante a olaksa Srbiji upustanjem preko Drine.
Postaviti OS BiH na granicu, to im je i posao, a ne da se izlezavaju po kasarnama i debljaju guzove
Ako to napravite jos jednom mi cemo se naljutit..jebo te ove nove demokratske drzave su i Nadrealiste prekucali...
I treba im zabraniti...kako su poceli dolazit napravit ce invaziju...
DAJ NE SERITE VISE VI IZ BOSANSKE KRAJINE. IDEMO NAORUZANU GARDU I NEKA PUCAJU NA MIGRANTE. ISTO TAKO, ONI KOJI DOVOZE MIGRANTE, ZNACI ONE OPCINE I ONI KANTONI KOJI PREBACUJU KA BOSANSKOJ KRAJINI MIGRANTE, AKO NE ZAUSTAVE, POSLATI VOJSKU DA IH ZAUSTAVE! ZNACI UPOZORITI BANJA LUKU I PRIJEDOR, BUDU LI NASTAVILI DOVOZITI MIGRANTE KA ZAPADNOJ BOSANSKOJ KRAJINI, ONDA SE I BLUKA I PRIJEDOR TREBAJU OSLOBADJATI.
Smiri strasti klinac, nisi u Call of Duty.
@gooUser1599047640 kako ces pucati u prevoznike kada ih je upravo dobar dio iz bosanske Krajine.
Ilegalni migranti - Šefikova raja. SDA zelena buržoazija.
Ako postoji agenda naseljavanja migranata u EU, brate pošalješ brodove ili avione i prebaciš ih iz pakistana koliko ti treba ovako mučite i nas i njih.