Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ti je je prica totalno tankih argumenata, naucno i istorijski totalno oboriva, procitaj nesto o historiji bosne pod uvjetom da nije srpska varijanta, pa ces vidjeti koliko si daleko od istine. Mi nikada nismo bili braca osim u Titovom bratsvu i jedinstvu, i prije Turaka ste prosipali nasilje i silom tjerali nase pretke u to vase pravoslavlje, za koje btw ne mislim ni da je tako lose, ali nikada nije bilo nase.. i eto tako na kraju balade prihvatili nismo ni katolicanstvo, nego vjeru u koju nismo tjerani silom. Postoje naucni neoborivi dokazi o ovome i dostupni su svakome ko se o tome malo raspita!
Bravo Azra samo se nastavi BORITI FAKTOM I PROTIV SVIJU KOJI ISTJERUJU U SVJETU NAROD;FAMILIJU;COVJEKA DJETE ZENU STARCA;MLADICA DJEVOJCICU KAO STO SI TI BILA KAD JE RAT POCEO PROTJERANA SA SVOG PRADJEDOVSKOG OGNJISTA;A NIKOME NISI NISTA URADILA I ZGRIJESILA;ZELJELA SI SAMO KAO I SVA DJECA ZIVJETI NA SVOM I U SVOJOJ KUCI,JAKO PUNO JE TAKVE DJECE PO SVJETU,A SRBI SAMI NEKA SE ZAPITAJU STA JE NEKO DJETE KRIVO,I STA SU TIME URADILI I SVOJOJ RODJENOJ DJECI,JER SU I SVOJOJ RODJENOJ DJECI ZIVOTE UNISTAVALI TIM RATOM,I STO SU DRUGE GONILI SA SVOG,AKO MISLE DA CE NJIHOVA DJECA BITI SRETNA NA TUDJEM OGNJISTU VARAJU SE,NIKADA TI KOJI ZIVE NA TUDJEM NEMAJU SRECE U ZIVOTU.SAMO NAPRIJED AZRA BRAVOOOOOOOOOOO BOG JE UZ TEBE I POSTENI NAROD.
Azra Aferim ti bilo,a ovi glupani koji pisu nebuloze nemju nimalo pameti.Zbog ovakvih nikada necu glasati za komunisticku SDP.
svaka cast AZRA I TREBA SAV SVIJET DA ZNA STA SE SVE RADILO OD NEVINOG NARODA ZA OSTVARENJE SVOJIH CILJEVA ZELIM TI SVE NAJ NAJ
ko bi narodu ugodio???Svak ima svoju istinu,pravdu..Dokle tako??Do novog rata??I onda opet...
Draga Azra, tako je bilo slicno prije 2-3 vijeka. Zivjeli smo zajedno u slozi, pili kafe zajedno, jeli iz iste tepsije i lonca ,...bili cak i braca i odjednom se ta nasa braca rodjena okrenuse protiv nas. Protjerase nas sa nasih imanja i jos ih okupator nagradi tako sto im postadosmo sluge. I danas mnogi imaju nasa prezimena samo su djeci dali neka cudna imena koja se nikad prije nisu davala. Predlazem ti da odes u centralnu bosnu(tamo su izvsena najveca etniscka ciscenja) i pokusas da poradis da se protjerani vrate na svoja ognjista.
Ti nisi sa svojim izjavama daleko od nekog fasiste cim jedan cijeli narod mozes klasificirati kao \"genocidan\". Citaj malo...
cast pojedincima ali srbi su pokazali i dokazali koliko su orijentisani barbarstvu i entickim ciscenjima, sistematskim silovanjima civila, koncentracionalnim logorima itd...
Svaka cast Azra, treba cio svijet da zna ko su ,sta su srbi i koliko im mozes vjerovat, tacnije ne vjerovat!!!!
e moj SAX, ovi iz razvojne banke uzimaju kao Dodik na kvadrat .... moze li se malo o tome stogod napisati...
Naučinkovitija borba protiv agresora koji je počinio genocid je VRATITI se na svoje ognjište i po mogućnosti pokrenuti neki biznis.Zarad ti love Azra i vrati se u svoju Bosnu pa investiraj!Tako ćeš se najbolje suprotstaviti onima koji su počinili genocid!