Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ušao bi u nju ko sandzaklija u sarajevo
ne seri i pusti raju da se zajebava... ja se odavno nisam vise ismijao ;.))) svi joj mi zelimo samo DOBRO
@Taban Bujrum Evo, malo kasno ali sam procitala ove komentare i Boze sacuvaj - Uzas. Za ostale vulgarne komentare onih koji nemaju nikavog posla nego da provode zivot na interentu me i ne cudi -ali za koje sebe zovu \"vjernike \" me cudi so amolozavaju to rijec sa time sto pricaju o drugima koje uopste ne poznaju. Da, svi mi imamo grijehova, neki manje neki vise. To govotite da pogledamo njene aktove na facebook - nista ni vise ni manje nego slike vecin kcerki i sinova sto stavljaju na FB. Onoliko koliko zham o Esmi je da i ne pusi i ne pije (a de ne pominjem drogu i prostituciju).koliko se takvih mladih danas moze naci - ne znam. Ne vjerujem da je za vjernika doboro pricaiti toliko lose o nekome bez tacnih podataka.
Esmin otac je iz Sarajeva a mama iz Gracanice (ne iz Gradacca)
Esma je porijeklom hercegovka kakav Gradacac mamute jedan.Zasto pisete netacno.Roditelje licno poznam.Voloder Mevludin njen otac je rodjen u Borcu.
toliko ste jadni da toga niste ni svjesni
oteresao bi je ko toplomjer
Esma je iz porijeklom Gračanice, ne iz Gradačca. :)
necemo vise... ipak smo na istoj strani
Samo ti stari moj siterisi na svojih 12%. Ionako si vec skoro sve protjerao. Samo pazi da te ne prenese kada izades s trojke. Osim toga savjetujem ti da se raspitas kod kakvog advokata sta znaci odredjivanje identiteta onom drugome (\"NASI SRBI I HRVATI\"). Primjenjuju se iste odredbe Zenevskih konvencija koje su primjenjene na Srebrenicu. Hajde sad nadji sebi nekoga ko je voljan da prati dalje tvoje nebuloze. Nemam te namjeru dalje educirati. Obrati se Arziji.
Da smo si na jasnom-Nasi Hrvati i Nasi Srbi su dobrodosli u i NJIHOV-Bosnjacki Narod i obratno!Dobrodosli su i Mogu slobodno da uzmu sve sto im se nudi,ukljucujuci i potpuno slobodan zivot sa svim privilegijama koje Bosnjacki Narod moze ponuditi!!Ali to su NASI Srbi i NASI Hrvati!Svi ostali srbetine i hrvatine su dobrodosle ali samo za njihovo međusobno druzenje DALEKO od Bosnjackog Naroda!Eno vam citav Balkan,Europe,Planeta Zemlja pa se druzite s kim god zelite,u cemu je sad problem??SIKTER!
@zzz i slicnima Nije bitno koga bi vi za prijatelja. Vas nece ni da gledaju, ni da slusaju. Zar ne vidite to? Zar ste toliko zatupljeni na tih 12% da vam to vise nije jasno???? Nekada smo mozda mogli i biti prijatelji, ali to vrijeme je odavno proslo. Zahvalite na tome takvima kao sto si ti i tebi slicni.
Imam vise savova od tvog cilima zaradjenih u ratu u kojem ti tvrdis da nisam bio. Kako je lijepo vidjeti oo sto zelis da vidis i zivjeti u svojim snovima. Ma samo vi verglajte svoje. Ionako je odavno prestalo biti bitno.
U pravu si za ovaj minus. Priznajem. Neki su i ostali u 071. Imaju zajednicku adresu: Jukiceva 2.
ni meni ne treba Vlaski genocidas srbin ili skutor Hrvat za \"prijatelja\" ali isto tako mi ne treba ni muslimanski genocidas (ako si bio u ratu kao sto kazes, sjetit ces se abdicevaca, tkz. autonomasa i sta su sve radili) sumnjam da ste bili u ratu jer bi sigurno upoznali puno hrvata ili srba koji su branili bih i to su moji danasnji veliki prijatelji... ili ne vidite dalje od nosa ili niste bili ovdje u ratu
Reci to kada dođeš na granicu. Imas džaba ljetovanje. Na državni trošak. Prijatelji su ti bijeli svijet? Budalo, nemaš pojma šta taj bijeli svijet misli o tebi.
Kako sam bio protiv onog sistema i onih velikih, isto sam tako protiv nj es ra u zadnjih 20 godina koje se pokusava pomesti pod cilim zbog nekog sitnog cara ili ko zna cega. Ako nesto smr di nazovi kako god hoces, ali sm rad ostaje. Nazovi to exY U ili ove gadarije sto se danas desavaju. Za razliku od \"normalnih\" koji su uvukli usi, ja cu reci isto kao i prije 20 godina - NECE IDE. Ako sam mogao onda, mogu i danas. Zato se mogu i pogledati u ogledalo, a vi? Eto kako ima veze sa gore navedenim prethodnim postom. P.S. Gdje su sada ti iz Slav ne Pravo slavne i ostalih koji su bili u A BiH? Sigurno nisu u 071 (kraj posta)